İşgal Mahkemesi Mi?

ADD Isparta Şube Başkanı Mahmut Özyürek, Balyoz Davası Kararlarını değerlendirdi. Özyürek, “Böylesi bir karar ancak işgal dönemlerinde ve işgal mahkemelerinde verilebilir” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Eylül 2012 23:16
İşgal Mahkemesi Mi?

Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şube Başkanı Mahmut Özyürek, “Bir operasyonla ABD tarafından Türkiye’nin başına oturtulan, Allah’ın değil, ABD Emperyalizminin ve ortaklarının önünde secdeye yatan Cumhuriyet yıkıcıları, Cumhuriyet yönetimini tüm kurumlarıyla ele geçirmişlerdir. B

ir daha söylüyoruz Türkiye Cumhuriyeti, mevcut iktidar tarafından 1919’daki işgal işbirlikçiliği ve Vahdettin’in ihanet çizgisine sürüklenmiştir. İşgale karşı demokrasicilik oyunu oynanarak savaşılamayacağını, terör örgütü ile Amerika gözetiminde Oslo görüşmelerini destekleyerek terörün engellenemeyeceğini, Parlamentonun duvarları arkasında “parlamentoculuk” yaparak ihanetlerin önüne geçilemeyeceğini görüp, anlamayanlar gaflet ve dalalet içindedirler.

Ancak unutulmamalıdır ki işgale, sömürüye karşı direnmek her zaman, her çağda geçerli bir haktır. Tarih, işgale karşı direnen ve kazananların destanları ile doludur. İşgalciler ve işbirlikçileri hiçbir dönemde tarihin çarkını geriye çevirmeyi başaramamışlardır. Ülkemizde de bu gelenek bozulmayacaktır. İşgale, Sömürüye, İhanete, zulme baskıya direnenler mutlaka kazanacaktır. Ve bir gün mutlaka ihanetlerin hesabı sorulacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum