Isı Ve Enerji Kayıplarına Son!

Ev ve iş yerlerine sağladığı hizmetlerle ısı ve enerji kayıplarını en aza indirgeme çalışmaları sağlayan Gülderen Kimya, Isparta – Burdur yörelerinde 3 bayiliği ve 11 kalite belgesi ile hizmet vermeye devam ediyor

Yayınlanma:
Isı Ve Enerji Kayıplarına Son!

Ev ve iş yerlerine sağladığı hizmetlerle ısı ve enerji kayıplarını en aza indirgeme çalışmaları sağlayan Gülderen Kimya, Isparta – Burdur yörelerinde 3 bayiliği ve 11 kalite belgesi ile hizmet vermeye devam ediyor. İşletme Sahibi Muhammed Tülemen, “İnsanların sağlığı ve bütçeleri bizim için önemlidir” dedi.

Isparta şartlarındaki kireçli suların kombi ve buhar kazanlarında tıkanmalara neden olduğunu aktaran Gülderen Kimya yetkilisi Muhammed Tülemen, buhar kazanlarının belli aralıklarla temizlenmemesi halinde ciddi can ve mal kayıplarına neden olabileceğine dikkat çekti.
Kombi ve buhar kazanı temizliği sektöründe, Isparta – Burdur bölgesinde tek olduklarını aktaran Gülderen Kimya İşletme Sahibi Muhammed Tülemen, evlerdeki doğalgaz kombi temizliği konusunda yaptıkları çalışmalarda yüzde 40’lara varan ısı kaybını önlediklerini belirtti.

“KALİTEYİ UCUZA SUNUYORUZ”
Yapılan temizlik sonrasında, doğalgaz faturalarında yüzde 30 oranında vatandaşın kar elde ettiğini kaydeden Muhammed Tülemen, “6 yıllık deneyim ve tecrübemizle Isparta ve Burdur’da tek olma unvanına sahibiz. Deren Kimya ve Baysu Arıtma sistemleri bayisi olarak Ispartalılara, kaliteli hizmeti ucuza sağlıyoruz” dedi.

DOĞALGAZ FATURALARI BÜTÇENİZİ TIKAMASIN!
Isparta’da her geçen gün giderek yaygınlaşan doğalgaz kullanımı ile birlikte ısı kayıplarını önlem adına ciddi bir hizmet sunduklarını adile getiren Gülderen, “Isparta’da sulardaki kireç oranları, kombinin kısa sürede tıkanmasına yol açıyor. Biz de kombi ve kimyasal sistemlerimizle bu konuda gerekli çalışmayı yaparak, ısı ve enerji kayıplarını engelliyoruz” diye konuştu.

Tıkanan kombinin yüzde 40 oranında ısı ve enerji kaybı meydana getirdiğini savunan Tülemen, bu durumun faturaya da yüzde 30 oranında yansıdığına işaret etti.

Tülemen, vatandaşların kombi konusunda enerji, ısı ve para kaybı yaşamamaları için kombi temizliği yaptırmaları gerektiğini ifade ederek, “En az iki yılda bir kez kombi temizliğini öneriyoruz. Bu durum hem cebinize hem de sağlığınıza katkı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

PARA VE ENERJİDE İNANILMAZ TASARRUF
Kombi temizleme çalışmalarının yanı sıra büyük işletmelerdeki buhar kazanı ve soğutma kulesi temizlikleri konusunda da Isparta v e Burdur’da hizmet sağladıklarını dile getiren Tülemen, “Özellikle toplu çalışma alanlarında bulunan klima- soğutma sistemleri, bir süre sonra tıkanır. Tıkanan aksamlar da, sistemi daha verimsiz bir hale getirerek, performansta düşüşe neden olur. Bu kayıpları önlemek adına kimyasallar ile yaptığımız temizleme çalışmaları ile hem performansta artış olur hem de yakıt tasarrufu sağlanır” dedi.

Büyük işletmelerin, soğutma ve ısı çalışmalarında zaten yüklü meblada faturalar ödediklerini belirten Tülemen, “Bu sistemlerde enerji kullanım oranları fazla olduğu için, faturalar da doğru orantılı olarak yüksek meblalarda gelir. Sistemde meydana gelen tıkanmalar da bu yüksek faturaları daha da kabartarak, mali yönden ciddi sıkıntılar oluşturur. Bu nedenle işletme yetkililerinin, kullandıkları soğutma ve ısı sistemleri ile buhar kazanlarını belli periyotlarla temizletmeleri gerekiyor. Sunduğumuz hizmetle birlikte, işletmelerin maliyetlerini düşürmesinde büyük yarar sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

BU HİZMET, İŞLETMELERİ İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR
Birçok işletmede kullanılan buhar kazanı ve benzeri araçların, belli periyotlarda temizlenmediği için meydana gelen patlamaların büyük can ve mal kayıplarına yol açtığına dikkat çeken Tülemen, “İnsan hayatı bizim için önemlidir. Tıkanan kazanlar patladığı takdirde, birçok çalışanın yaralanması ve ölmesiyle sonuçlanabiliyor.

Bunun yanında işletmeler, verdikleri hizmetlerle kazanç sağlarlar. Onun için hizmette kullanılan araçların performansı önemlidir. Bu araçlar belli zamanlarda temizlenmediği takdirde, üretim kaybına ve yüksek enerji kullanımına yol açar. Biz işletmelerde can ve mal kaybı yaşanmaması adına gerekli kimyasal temizlik hizmetini sağlıyoruz. Amacımız can ve mal kaybı yaşanmaması adına hizmet sunmaktır” dedi.

“KALİTEYİ UCUZA SATIYORUZ”
Bazı firmaların il dışından kente gelerek, tanınmış işletmelere fahiş fiyatlarla teklifler sunulduğuna aktaran Tülemen, “Bir süre önce, kentteki tanınmış bir alışveriş merkezinde, soğutma kulesi temizliği için çok yüksek bir fiyat verilmiş.

Bu fiyat bizim verdiğimiz fiyatın yaklaşık 5 katı daha fazla. Biz Isparta Gülderen Kimya olarak, aynı hizmeti daha kaliteli şekilde sağlıyoruz. 2006 yılından bu yana Isparta’nın büyük bir bölümüne kaliteli hizmet sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

SAĞLIK İÇİN ARITMA SİSTEMİ
Toplu yaşama alanlarında arıtma sistemi alanında da hizmet verdiklerini kaydeden Tülemen, “Apartman, hastane, okul, otel ve bunun gibi mekanlarda, temiz su ve atık su arıtma sistemleri kurabiliyoruz. Bu çalışmayla birlikte insan sağlığını tehdit eden “Bakteri – korozyon ve kireç” gibi zararlı maddelerin arıtılmasını sağlıyoruz” diye konuştu.

7/24 HİZMET
Isparta ve Burdur bölgesindeki müşterilerine bir telefon kadar yakın olduklarını aktaran Muhammed Tülemen, Yedişehitler Mahallesi’ndeki merkez işletmesinden iki şehre de hizmet sunduklarını ifade etti.

Tülemen, kombi kimyasalları ile arıtma sistemleriyle ilgili detaylı bilgininin www.gulderenkimya.com.tr adresinde yer aldığını söyledi. Vatandaşlar için 7 gün 24 saat aralıksız hizmet sunduklarını ileten Tülemen, servis yetkililerinin bir telefon kadar uzaklıkta olduğuna değindi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum