ISİAD Başkanı Gülen’in Sözleriyle Kime Mesaj Gönderdi?

ISİAD Başkanı Özcan Pınarcı, düzenlenen iftar programında çok çarpıcı bir konuşma yaptı. Pınarcı, Fethullah Gülen'in Ramazan Ayı ile ilgili bir sözünü hatırlatınca "Siyasi iktidara mı mesaj veriyor?" sorusu akıllara geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Temmuz 2014 17:28
ISİAD Başkanı Gülen’in Sözleriyle Kime Mesaj Gönderdi?

ISİAD Başkanı Özcan Pınarcı, Altınbaşak Yemekhanesi'nde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada Fethullah Gülen'in Ramazan Ayı ile ilgili "İsteyen Ramazanda dahi kinle-nefretle oturup kalksın, isteyen iman ve İslâm gerçeği karşısında bulantılar yaşasın, isteyen ışığa lânetler yağdırsın, isteyen sevgiye, diyaloğa, hoşgörüye savaş ilan etsin, Ramazan bütün ışığı ve bütün büyüsüyle bize kendi sesinden, millî törelerimizi, mânevî zenginliklerimizi duyurmakta; duyurup aç gönüllerimizi en Bereketli semavî sofralarla doyurmakta, en karanlık ruhlara karşı dahi hep açık durmakta ve gölgesiyle kinlerimizi, nefretlerimizi eriterek ruhlarımızı uhrevî esintilerle serinletmeye devam etmektedir" sözlerini hatırlattı.

Pınarcı'nın bu konuşması Gülen cemaatiyle ipleri koparak siyasal iktidara mesaj olarak yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum