ISİAD'dan Afrika Gezisi

Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği Güney Afrika ve Mozambik ülkelerine düzenlediği gezi ile üyelerine yeni ufuklar açacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2012 13:19
ISİAD'dan Afrika Gezisi

Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği Avrupa ülkelerinin ekonomik krize girmesinin ardından Afrika ülkelerine gezi düzenleyerek iş adamlarına yeni pazar imkânı sunacak.

Türkiye’den Avrupa ülkelerine yılda yüzde 50–55 civarında ihracat yapıldığını söyleyen ISİAD Başkanı Özcan Pınarcı, “Avrupa ülkelerinde ekonomik kriz var. Bu nedenle dernek olarak işadamlarımıza yeni ufuk ve hedefler için Afrika ülkelerine açılmaya karar verdik. Dernek olarak öncülük etmek istedik.“ dedi.

Dernek olarak Isparta ve ilçelerinde bulunan işadamları ile tüm dünya ülkelerine açılmanın birinci hedefleri olduğunu belirten Özcan Pınarcı, “6 günlük iş gezimizde 4 gün Güney Afrika’da, 2 gün Mozambik’te iş görüşmeleri yapacağız. İşadamlarımız kendi alanlarında görüşmeler yapacaklar.” diye konuştu.

Üye sayılarının giderek arttığını söyleyen Pınarcı, Afrika ülkelerine düzenledikleri geziye 17 üye ile birlikte Isparta Valisi Memduh Oğuz'un da katılacağını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.