ISİAD’dan Büyük Bir Proje Müjdesi

Isparta Sanayici İşadamları Derneği (ISİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Pınarcı, çok yaktında Isparta’yı ve Türkiye’yi ilgilendirecek büyük bir proje hazırladıklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Kasım 2012 15:44
ISİAD’dan Büyük Bir Proje Müjdesi

Isparta Sanayici İşadamları Derneği (ISİAD)’nin yeni yönetimi, önceki gün dernek binasında düzenledikleri tanışma yemeğinde gazetecilerle bir araya geldi.

Karahan, “Biz gazeteciler olarak sizin yapmış olduğunuz çalışmaları ve gezileri elimizden geldiği kadar kamuoyuna duyurmaya çalışıyoruz. Isparta’da bir lokomatif görecekse eğer özel sektör ve sivil toplum örgütlerine çok iş düşüyor. bunun bir ayağı da sanayici ve iş adamları derneği. Sizlerin yapacağı işlerde başarılar diliyoruz” dedi.
ISİAD Başkanı Özcan Pınarcı, “Biz TUSKON’a bağlı bir derneğiz. TUSKON’un yaklaşık 43 bin iş adamı kayıtlı üyesi var. Aynı zamanda ESİDEF’e de bağlıyız. ESİDEF de bizim federasyonumuz. TUSKON 7 federasyondan oluşuyor. TUSKON çatısı altındayız” dedi.

Yurt dışı gezilerine önem verdiklerini belirten Pınarcı, “Hint okyanusunun alt kısmındaki adalar topluluğunun ismi olan Seyceyler ülkesi var. TUSKON’un her sana başkanlar toplantısı olur. Bu toplantıya katıldığımızda öğle yemeğinde seyceyler turizm bakanını yemeğe davet etmişler. Yani şunu aktarmak istiyorum; yaklaşık 140 ülkeye biz ulaşabiliyoruz. Yani güçlü bir örgütümüz var”.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.