ISİAD’dan SDÜ Öğrencilerine Burs

Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği (ISİAD), 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencilerine burs verme kararı aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2013 12:38
ISİAD’dan SDÜ Öğrencilerine Burs

Bu amaçla Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Pınarcı ve Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Osman Çetinkaya, hazırlanan protokole imza attı.

İmza töreninde ISİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Yunus Ömer Boyacı ve Fakülte Sekreteri Erkan Ayan da hazır bulundu. İmza töreninde konuşan Prof.Dr. Osman Çetinkaya, üniversitemize kaliteli öğrencilerin gelebilmesi için öğrencilere cazip imkanlar sunmamız gerektiğini söyledi.

Öğrenciler için burs önemli tercih sebeplerinden birisi olduğunu söyleyen Prof.Dr. Osman Çetinkaya, bu konuda kendilerine yardımcı olan ISİAD Yönetim Kurulu ve değerli üyelerine teşekkür etti. Daha sonra söz alan ISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Pınarcı, her konuda üniversite ile işbirliği içinde olduklarını ve beraber hareket edip projeler hazırladıklarını söyledi.

Eğitime % 100 Destek kapsamında öğrencilere burs verecek olmaktan mutlu olduklarını söyleyen Pınarcı, üyelerinin hepsinin eğitim gönüllüsü olduğunu ve eğitime destek vermekten onur duyduğunu söyledi. Burs sürecini ve işlemleri SDÜ takip edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.