Işık İhlali Kameralarla Tespit Ediliyor!

Isparta Emniyet Müdürlüğü, kentin çeşitli noktalarında kırmızı ışık ihlaline karşı uygulamalar yapıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Kasım 2013 16:06
Işık İhlali Kameralarla Tespit Ediliyor!

Sinyalizasyonların bulunduğu yerlere konuşlanan trafik ekipleri araç içerisinde kamerayla araçların kırmızı ışıkta geçip geçmediğini tespit ediyor. Işık ihlali yapanların ise cezası kapıda.

Isparta Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri denetimde. Denetimin adı ışık ihlali. Eskiden olduğu gibi ne araçları durduruyorlar ne de tek tek kontrol yapıyorlar. Çünkü araçların içerisindeki kameralar olup biteni kaydediyor.

Trafik ekipleri 6 Mart Atatürk Caddesine konuşlanarak, araçların kırmızı ışık ihlali yapıp yapmadığını denetliyor.

Genellikle araç trafiğinin yoğun olduğu saatlerde, yapılan uygulamada sadece kent merkezinde değil, çeşitli noktalarda da gerçekleştiriliyor.
Trafik polisi araç içerisinde kamerayla araçları tek tek inceliyor. Kırmızı ışık ihlali yapanları kameralara kaydediliyor.

Ardından kırmızı ışık ihlali yapanlara 166 lira idari para cezası kesiliyor. Peşin öderseniz bu rakam 124.5 liraya kadar düşüyor. Ceza belki hemen size verilmiyor ama arkanızdan kapınıza geliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.