Işıkara Vali Memduh Oğuz'dan Özür Diledi

Türk Kızılayı Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, bazı basın organlarında yer alan sözleri nedeniyle Isparta Valisi Memduh Oğuz'dan özür diledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mayıs 2012 12:51
Işıkara Vali Memduh Oğuz'dan Özür Diledi

Türk Kızılayı Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, Burdur'da katıldığı "Afetlerden Korunma Bilinci Konferansı" esnasında kendisine ulaştırılan yanlış bilgilerden kaynaklı Isparta Valisi Memduh Oğuz hakkında eleştiri mahiyetinde yapmış olduğu basın açıklamalarının kastın aşılması olarak anlaşıldığını bildirdi.

Türk Kızılayı Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Mete Işıkara, bazı basın organlarında yer alan sözleri ile ilgili kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına açıklamada bulundu.

Işıkara, Burdur'da katıldığı "Afetlerden Korunma Bilinci Konferansı" esnasında kendisine ulaştırılan yanlış bilgilerden kaynaklı Isparta Valisi Memduh Oğuz hakkında eleştiri mahiyetinde yapmış olduğu basın açıklamalarının kastın aşılması olarak anlaşıldığını ifade etti. Işıkara, "Bu konuda tarafımca basına yapılan açıklamaların Sayın Valimizin kişiliğini incitici bir davranış olarak algılanmasından dolayı kendisinden kamuoyu önünde özür diliyorum. Devletimizin Valisini incitici bir kastımın olmadığını ve olamayacağını kamuoyuna açıkça bildiririm" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.