Işıkkent Işıksız Kaldı!

Işıksız kalan Işıkkent Mahallesi sakinleri AKEDAŞ'a sitem ediyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Temmuz 2014 15:27
Işıkkent Işıksız Kaldı!

Işıkkent Mahallesi’nde sokak aydınlatmaları ve park aydınlatmaları yanmayınca mahalle sakinleri isyan etti. Gece adeta zifiri karanlığa bürünen Işıkkent’e karanlık tablonun yakışmadığını dile getiren mahalle sakinleri “Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine” yetkililerden yardım istedi.

Sokak aydınlatmaları ve park aydınlatmaları ile ilgili AKEDAŞ’a yönelik şikayetler bitmek bilmiyor.

Son olarak Işıkkent Mahallesi’nde gece zifiri karanlığı yaşayan mahalle sakinleri AKEDAŞ’a sitem etti.

Mahalle sakinlerinden Muhammet Günel, Ajans32’ye yaptığı açıklamada “Şehrimizin güzide mahallelerinden olan Işıkkent Mahallesi AKEDAŞ gelene kadar pırıl pırıl ışıklar içindeydi. Anlayacağınız Işıkkent AKEDAŞ la oldu bir karanlık kent. Demem o ki 8-10 kadar büyük parklarımız var, parklarımızın içlerindeki aydınlatma lambaları yakılmayarak karanlıkta bırakılıyoruz. Acaba sayın yetkililerimiz yani Belediye Başkanımız ve AKEDAŞ yetkili birimleri şu mübarek Ramazan Ayı suyu hürmetine yaz sıcaklarında gecelerin serinliğinde Aydınlığımız Olurlar Mı Acaba?” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum