Işıkkent Mahalesindeki Park Tahrip Edildi

Işıkkent Mahallesi'ndeki park kimliği belirsiz kişi yada kişilerce tahrip edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Aralık 2010 18:22
Işıkkent Mahalesindeki Park Tahrip Edildi

Işıkkent Mahallesi'ndeki park kimliği belirsiz kişi yada kişilerce tahrip edildi.
Bu sabah parktan geçen Kadir Demir, parktaki oyun üniteleri başta olmak üzere tüm araç ve gereklerin tahrip edildiğini görünce mahalle muhtarına haber verdi.

Demir, ''İşime gitmek üzere parktan geçerken kameriyenin kırıldığını gönde. Mahalle muhtarımızı da olaydan haberdar ettim. Bu benim için bir insanlık göreviydi'' dedi.
Mahalle Muhtarı Mahmut Yener de bir alanı yapmak kadar korumanın da önemli olduğunu belirterek, milli servetin göz göre göre yok olmasına kimsenin izin vermemesi gerektiğini söyledi.

Yener şöyle konuştu:
''Umuma açık bir alanda herkesin kullandığı bir alanda tahribat yapılacağı hiç aklıma gelmemişti. Ancak gelip gördüğümde içler acısı bir durumla karşılaştım. Hemen belediye yetkililerine haber verdim. Burada yapılan tahribatın bilinçli ve özellikle yapıldığına inanıyorum. Vatandaşlarımızdan bu şekilde bir tahribat yapan kişileri gördüklerinde çok duyarlı olmalarını istiyorum. Mahallelere yapılan parklar bizlerin ve mahalle halkının faydalanması için yapılan kamu mallarıdır. Bunu yapan insanın bana göre vatan haini olması lazım. Devlete silah sıkanlarla eşdeğer görüyorum. Mahallemize yapılan bu park alanını için ne kadar uğraş verdiğimizi biliyorum. Sağolsun belediye imkanlarını zorlayarak halkımızın dinlenmesi için güzel bir park alanı oluşturdu. Ancak koruması noktasında da vatandaşlarımızın çok duyarlı olmasını istiyorum.''

Yener mahalle halkına da seslenerek, şöyle devam etti:
''Mahalle halkı buraya park yapılması için defalarca serzenişte bulunmuştu. Sonunda parkın yapılmasını sağladık. Ancak yapılan bu dinlenme alanlarını korumak da bizlere mahalle halkına düşmektedir. Burada bu kadar tahribat yapılırken hiç kimse neden yapıyorsun demediğini görmekteyim. Ailelerimize tekrar seslenmek istiyorum. Buraya yapılan masraflar bizim cebimizden çıkmaktadır. Böyle tahribat yapan kişileri gördüğünde mutlaka ilgili kişilere haberdar etmelerini istiyorum.''

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum