Işıkkent Spor Salonu Açıldı

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Spor Merkezleri, Işıkkent Spor Salonunda pazar günü düzenlenen törenle açıldı. Açılışa yoğun ilgi vardı. Ayrıca başarılı olan okullara da plaket takdim edildi.

Yayınlanma:
Işıkkent Spor Salonu Açıldı

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Spor Merkezleri, Işıkkent Spor Salonunda 6 Temmuz Pazar Günü saat 17.00'de düzenlenen törenle açıldı. Ayrıca Spor Teşkilatının 76. yıl dönümü de kutlandı. İl Spor Merkezlerine oldukça yoğun katılım olduğu gözlemlenirken bu yıl gerçekleştirilen spor kurslarında engelli bireylerimiz de unutulmadı.

GÖSTERİLER YAPILDI

Ayrıca açılışta Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın faaliyetleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında slayt gösterisi yapıldı. Milli sporcular tek tek tanıtılırken, tekvando, aikido, jimnastik, halter, okçuluk dallarında da ise mini gösteriler yapıldı. Veliler ise tribündeki yerlerini alarak etkinlikleri pür dikkatle izlediler.

PLAKETLER VERİLDİ

Ayrıca sportif faaliyetlerde başarılı olan okullara da plaket verildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Spor Şube Müdürü Fatma Uçarlar ve Duayen Gazeteci Hasan Özbek tarafından plaketler başarılı olan okulların müdürlerine takdim edildi.

“YAZ OKULLARINA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Bu arada Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Yaz Spor Okullarının 1. dönemine yoğun ilginin olduğunu belirterek, kursların 2 dönem halinde düzenleneceğini söyledi. 26 farklı dalda kurslar düzenlediklerini bildiren Gevrek, 10 bin öğrenciye spor yaptırmayı hedef koyduklarını söyledi. Gevrek, “Açtığımız yaz okulları çocuklarımızın ve gençlerimizin serbest zamanlarını değerlendirmesinde büyük pay sahibi olmakta. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasında, sporun sevdirilmesi ve sağlıklı yetiştirilmesinde büyük önem arz etmekte. Yeni şampiyonlar bu yaz okullarından yetişecek. Yaz okullarına büyük önem veriyoruz"

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.