Işıklı Okul Levhaları Takdir Topladı

Öğrencilerin yoğun olduğu bölgelerde Karayolu üzerinden karşıdan karşıya geçişlerde yaşanan kazaların önüne geçmek için Eğirdir Belediyesi 24 saat çalışan ışıklı levhalar yaptırdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Kasım 2013 15:10
Işıklı Okul Levhaları Takdir Topladı

Büyük üçgen şeklinde ve devamlı yanıp sönen ışıklarıyla dikkat çeken sinyalizasyon okul öğrenci levhaları Çaybaşı, Baba Sultan Kavşağı ve Altınkum Mahallesi’ne takılarak hizmet veriyor.

Bilhassa okullarına geliş ve çıkış saatlerinde yollara çıkan öğrencilerin güvenliği bakımından önemli olan ışıklı levhalar geliş ve gidiş istikametlerine takıldı.

Eğirdir Belediyesi’nin tarihinde ilk defa yol üzerine ışıklı levhalar takması halkın takdirini topladı. Bilhassa öğrencilerin ve velilerin dikkatini çekerek yapılan yeni hizmetten dolayı Belediye başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür edenler oldu.

Başkan Özmeral, güzelleşen ve gelişen Eğirdir’de bu gibi hizmetlerin devam edeceğini belirterek, “Öğrenciler bizim en kıymetli varlıklarımızdır. Okula geliş ve çıkış zamanlarında öğrencilerimizin çok hızlı geçen vasıtalarından zarar gördüklerini biliyoruz. Tedbir bakımından öğrencilerimizin daha güvenli olmaları, şoförlerin daha dikkatli olmaları ve hızlarını azaltmaları için ışıklı levhaları öğrencilerin yoğun olduğu yollara taktık. İlçemizde ilk defa böyle bir hizmetleri yerine getirmekten mutluyum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.