İşitme Engelli Sporcunun Büyük Başarısı

Isparta İşitme Engelliler Derneği ve Spor Kulübü Başkanı İbrahim Yavuz, Kulübün sporcularından ve Milli Atlet Ali Korkmaz’ın Avrupa Atletizm Şampiyonasında U20 Men - 800 metre yarışmalarında beşinci, U20 Men - 4x400 metre yarışmasında ise 3. Olduğunu açık

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Eylül 2014 09:50
İşitme Engelli Sporcunun Büyük Başarısı

Gerek mekan ve gerekse maddi imkansızlıklar içinde olmalarına rağmen Isparta İşitme Engelliler Derneği ve Spor Kulübü sporcuların büyük başarılara imza atmaya devam ediyorlar. Geçtiğimiz yıllarda Masa Tenisinde Avrupa Şampiyonu çıkaran Kulüp, bu yıl da Atletizm’de büyük bir başarıya imza attı.

YAVUZ; “SPORCUMUZ ALİ KORKMAZ GURURUMUZ OLDU”
İşaret Dili Tercümanı ve Gazeteci Yunus Özler aracılığı ile kamuoyuna bir açıklama yapan Isparta İşitme Engelliler Derneği ve Spor Kulübü Başkanı İbrahim Yavuz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunlara işaret etti; “İşitme Engelliler 2. Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonası 21 - 23 Ağustos 2014 tarihlerinde Trabzon’da yapılmıştır. Bu şampiyonada; Türkiye İşitme Engelliler Gençler Atletizm Milli Takımı Avrupa 2. si olmuştur.

“ÜLKEMİZ BAŞARISINA KATKI SAĞLADI”
İşitme Engelliler Türkiye Atletizm Milli takımında bulunan; Kulübümüz sporcularından Milli Atlet Ali Korkmaz katıldığı U20 Men - 800 metre yarışmalarında 5. Olmuştur. Ayrıca katıldığı U20 Men - 4x400 metre yarışmalarda ise 3. Olarak Ülkemizin Avrupa Atletizm Şampiyonasında 2. Olmasına katkı sağlamıştır.

“AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASINA DA KATILACAK”
Sporcumuz Ali Korkmaz; bu şampiyonaya hazırlanmak için ailesinden ayrı kalarak 3 ay süresince Kars ve Iğdır'da kamp çalışmalarına katıldı. Aynı zamanda İşitme Engelliler Spor Federasyonunca Türkiye Futbol Milli takımına da seçilen sporcumuz; futbol Milli takımı kamplarına da devam etmekte olup önümüzdeki aylarda yapılacak olan Avrupa Futbol Şampiyonasına da iştirak edecektir” dedi.

“DESTEK BEKLİYORUZ”
Isparta İşitme Engelliler Derneği ve Spor Kulübü Başkanı İbrahim Yavuz, maddi imkansızlıklar içinde başarılı olmaya çalıştıklarını belirterek, bu konuda başta Vali ve Belediye Başkanı olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlardan destek beklediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum