İşkur Hizmetleri ITSO’da

İşkur Hizmetleri ITSO’da

Yayınlanma:
İşkur Hizmetleri ITSO’da

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerine verdiği hizmetlere bir yenisi daha eklendi. Oda bünyesinde üyelere verilen hizmetlerin dışında KOSGEB, TSE temsilciliklerini oluşturan ve yıllardır bu hizmetleri veren ITSO’da şimdide İş Kur Temsilciği kuruldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı İşkur Genel Müdürlüğü Isparta İş Kur İl Müdürlüğü ile Isparta Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokol çerçevesinde Oda üyeleri birçok hizmetten faydalanabilecek. Oda üyelerinin yanı sıra işsizlerin kaydı yapılarak işverenlerle iş arayanlara köprü görevi görülecek.

ITSO’nun 3. Katında hizmet veren İş Kur Temsilciği’nde görevli memur aynı zamanda iş başvurularını da alarak takibini yapacak, İş Kur Teşviklerinden oda üyelerini haberdar edecek, özel sektörün işgücü talebini alarak sonuca ulaştıracak.

ITSO Genel Sekreteri Nihal İspir Demirgil,İş-Kur hizmetlerinden faydalanmak isteyen tüm üyelerin aynı işlemleri oda bünyesinde yapabileceğini söyledi. ITSO’da kurulan İş-Kur Biriminde kurumun yetkilisinin oda üyelerine hizmet vereceğini belirten Demirgil, “Üyelerimize yönelik olarak verdiğimiz hizmetleri en üst seviyelere taşımak adına çalışmalarımız devam ediyor. Odamızda üyelerimizle bağlantılı olan bazı kurumların hizmetlerini veriyoruz. Örneğin TSE, KOSGEB temsilcilikleri odamızda hizmet veriyor. İş Kur da bizim paydaş kuruluşlarımız arasında yer alıyor. Dolayısıyla imzaladığımız protokol çerçevesinde İş Kur’un kendi kurumunda verdiği tüm hizmetlerde burada görevli memur tarafından oda üyelerimize ve iş ve işçi arayanlara verilecek. “dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.