İŞKUR Yeni Binasına Taşındı

İŞKUR Yeni Binasına Taşındı

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Eylül 2016 13:24
İŞKUR Yeni Binasına Taşındı

Uzun yıllardır SGK İl Müdürlüğü’nün 3 ve 4’üncü katında hizmet veren İŞKUR İl Müdürlüğü,; Davraz Mahallesi’nde yapımı sona eren yeni binasına taşındı, İŞKUR’un, yeni binasında daha iyi hizmet vereceğini belirten İŞKUR İl Müdürü Hüseyin Ergin, “Yeni binamızda imkanlarımız' daha iyi. olacak” dedi.

Yıllardır Isparta’da işsiz vatandaşlara hizmet veren İŞKUR İl Müdürlüğü, SGK İl Müdürlüğü’nun 3 ve 4’üncü katında hizmet veriyor. İŞKUR artık daha iyi hizmet verebilmek amacıyla Davraz Mahallesi’nde yapımı sona eren yeni hizmet binasına taşındı.

Yeni hizmet binasında vatandaşlara dah iyi sunabileceklerini ifade eden İŞKUR İl Müdürü' , Hüseyin Ergin, şunları söyledi: “İŞKUR bînamızıi , sevinçle karşılıyoruz. Binamız tamamlandı ve taşınma işlemlerimiz gerçekleşti. Mevcut binamız birçok çalışma alanımıza uygun değildi. Engellilerimiz çıkamıyor, biz aşağıya inmek durumunda katıyoruz. Onlara hizmet vermekte güçlükler
çekiyorduk. Biz gitgide büyüyen bir kurumuz. Binamız zemin katla birlikte 5 katlı. Genel Müdürlüğü’nün belirlediği projeye uygun olarak yapılmış olan bir bina. Dolayısıyla orada hem işsizleri dalial güzel ortamda ağırlamış olacağız. Onlara daha geniş toplantı salonunda bilgi verme imkanına erişeceğiz. Eski binamıza iş arayanlar geldiği zaman belli bir odaya alıp eğitim verme imkanımız yoktu. Yeni binamız bizim için, işsizlerimiz ve Isparta’mız için hayırlı olsun” diyen Ergin, vatandaşların iş başvuruları için yeni İŞKUR binasına gelmeleri konusunda uyarıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.