"İşleyen Demir Işıldar" Dedi Ve...

"İşleyen Demir Işıldar" Dedi Ve...

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ağustos 2017 17:20
"İşleyen Demir Işıldar" Dedi Ve...

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gece-gündüz çalışarak programın önünde asfalt çalışmalarını gerçekleştiren ve programın önünde giden Fen İşleri Müdürlüğünün asfalt döken personelini yarım altınla ödüllendirdi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Fen İşleri Müdürlüğünün Kurtuluş Mahallesinde yaptığı asfalt çalışmalarını 9 gün, Hisar Mahallesindeki çalışmalarını 5 gün ve daha önceden gerçekleştirilen Bahçelievler Mahallesinde 15 gün öncesinde bitirdiğine dikkat çekti. Aynı şekilde Yedişehitler’de de programın önünde çalışmalar yapan asfalt ekibinde görevli personeline çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Günaydın, “İşimiz basit değil. Ekibimiz gece gündüz çalıştı. İşleyen demir ışıldar. Çalışmakla evinize, uğur, bereket ve hayır gelir” dedi.

24 personele bayram öncesi yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı bayram hediyesi vermeyi düşündüklerini kaydeden Başkan Günaydın, “Hediyelerinizi dilediğiniz gibi değerlendirebilirsiniz. Sizleri çalışmalarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Aynı çalışkanlığınızı devam ettirmenizi diliyorum. Gittiğim çalışma alanlarından bugüne kadar olduğu gibi yine mutlu olarak dönmek istiyorum. Kış girmeden Isparta’yı bitirmek istiyoruz. Bu gayret ve performansınızı bundan sonra da devam ettirmenizi diliyorum. Sizlerden memnunum. Yaklaşan bayram öncesinde ailenizle sağlık, sıhhat içerisinde mutlu bir hayat sürdürmenizi temenni ediyorum” görüşlerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.