İsmail Çalışkan 'Herkesden Destek Bekliyoruz'

Isparta Emrespor Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan, Olağanüstü Kongre’yi 26 Mayıs’ta yapacaklarını belirterek, "Kongremizde Ispartalı hemşerilerimiz yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mayıs 2012 17:06
İsmail Çalışkan 'Herkesden Destek Bekliyoruz'

Isparta Emrespor Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan, Olağanüstü Kongre’yi 26 Mayıs’ta yapacaklarını belirterek, "Kongremizde Ispartalı hemşerilerimiz yanımızda görmek istiyoruz. Protokolün yanı sıra kurumlarımızın ve işadamlarımızın duyarlı olmasını bekliyoruz. Koca Isparta’ya tek başıma bir takım kazandırdım, gelin bu şehre 2. Lig heyecanını yeniden yaşatalım. Destek olunmazsa ben yokum” dedi.

2012-2013 Futbol Sezonu’nda Spor Toto 3. Ligi’nde ilimizi temsil edecek Isparta Emrespor, tüm kente çağrıda bulundu. Kongreyi 26 Mayıs Cumartesi günü Belediye Halı Sarayı Düğün Salonu’nda saat 20.00’de gerçekleştirmeyi planladıklarını belirten Çalışkan, çoğunluk sağlanmazsa toplantının bir hafta sonra yapılacağını bildirdi.

GURURLU VE MUTLUYUM
Bu arada Türkiye’de bir ilki başararak mahalle takımını profesyonel lige taşıdığını belirten Kulüp Başkanı İsmail Çalışkan, “Sezon başından bu yana  Isparta Emrespor’u maddi ve manevi anlamda ayakta tutan biri olarak, yeni sezonda destek görmek istiyorum. Uzun ve yorucu bir maratonda hedefe ulaşıncaya kadar her türlü engeli aşmasını bildik. Zoru başaracağımızı biliyorduk. Hiçbir zaman pes etmedim. Isparta’nın profesyonel hasretine verdik. Güller diyarına Isparta Emrespor’u kazandırdığımız için gururlu ve mutluyum” dedi.

TEK YÜREK OLMALIYIZ
Artık Emrespor’un kente mal etmek için Isparta Emrespor olarak yoluna devam edeceğini söyleyen Çalışkan, “Protokolün yanı sıra kurumlarımızın ve işadamlarımızın duyarlı olmasını bekliyoruz. Başta Sayın Valimiz Memduh Oğuz, Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti Milletvekillerimiz Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel, MHP Milletvekilimiz Nevzat Korkmaz ve CHP Milletvekilimiz Ali Haydar Öner’in şehrimizi harekete geçmelerini bekliyoruz.  İl dışındaki hemşerilerimiz de artık bu işe el atmalı. Borçsuz bir takımız. Artık destek olunmaması için bir neden yok.  Koca Isparta’ya tek başıma bir takım kazandırdım, gelin bu şehre 2. Lig heyecanını yeniden yaşatalım. Haydi Isparta, 2. Lig için hep birlikte tek yürek olmalıyız” diye konuştu.

GÜLVER: GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK
Öte yandan Kulübün Genel Kaptanı Fehmi Gülver’in de İsmail Çalışkan’ın sezon başından bu yana takıma maddi anlamda büyük destek verdiğini belirterek, “Bu takımı şampiyon yapmak için gece gündüz çalıştık. Uykusuz kaldığımız günlerimiz oldu. Deplasmanlarda taşlandık, hep Isparta aşkımızla mücadele ettik. Başkanımızın zorlu Emirdağspor’la deplasmanda oynadığımız ve galip geldiğimiz maçta hüngür hüngür ağladığını görünce oldukça duygulandım. Emrespor tüm kentin olduğu gibi ülkemizin de gururu olmuştur” dedi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum