İsmail Rüştü Çelik ITSO Adaylığını Açıkladı

‘Şimdi değişim zamanı’ sloganıyla yola çıkan İşadamı İsmail Rüştü Çelik, ITSO Başkan adaylığını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mart 2013 13:50
İsmail Rüştü Çelik ITSO Adaylığını Açıkladı

Isparta’nın artık bir değişim istediğine vurgu yapan Çelik “Toplum bizden çok şey bekliyor. Bunun için güçlü bir yapıya ihtiyaç var. Güçlü yönetim güçlü şehir” dedi

Mayıs ayında yapılacak Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimi sürecinde İşadamı İsmail Rüştü Çelik bugün adaylığını açıkladı. ‘Şimdi değişim zamanı’ sloganıyla yola çıktıklarını ifade eden Çelik daha güçlü bir Isparta için doğru adımlar atarak harekete geçtiklerini söyledi.

Çelik “Önümüzdeki seçim sürecinde güçbirliği yapmak ve hep birlikte bölgenin şehrin en üst seviyede siyaset ve ekonomi dünyasında temsili ile sorunlara dikkat çekecek ve bazı hareket merkezlerini daha aksiyoner hale getirerek Isparta’mızın ekonomik, kültürel, siyasal ve sosyal yapısı için planlı ve gelecek vadeden adımları atmak istiyoruz” açıklamasında bulundu. Çelik’in konuşması şöyle.

GÜÇLÜ YÖNETİM GÜÇLÜ ŞEHİR
Toplumumuz bizlerden sanayi ile birlikte, şehrin kültürel hayatına katkı yapabileceğimiz, çocuklarımızın eğitimlerini ve sonrasında yeni sektörlerde açılım sağlayabileceğimiz örgütlü ve güçlü bir sivil toplum örgütü olarak hizmet beklemektedir. ITSO seçimlerinde hep birlikte oda yönetiminde söz sahibi olmak istiyoruz. Bu isteğimiz, siz dostlarımızın bu konudaki talepleri ve destekleriyle oluşmuştur. Öyle umut ediyoruz ki, gelecek sizlerle ve desteklerinizle birlikte çok daha güzel ve umut dolu günler olacaktır”

DESTEĞİNİZE İHTİYACIMIZ VAR
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerine de destek çağrısında bulunan Çelik “Hiç bir şey tek başına ve hazırlıksız mükemmele ulaşamaz. Bu sebeple sizlerin desteğine, ilginize, bilginize ve dualarınıza ihtiyacımız var. Önümüzdeki günlerin hepimize hayırlar getirmesini, birliğimize sebep olacak güzellikler vermesini yüce yaradandan niyaz ediyorum” dedi.

HEDEFLERİNİ EKİBİYLE ANLATACAK
İşadamı Çelik, Ticaret ve Sanayi Odası’na ilişkin düşünceleriyle fikirlerinizi ve hedeflerini dinamik ekibiyle birlikte çok yakın zaman içerisinde paylaşacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum