ISMEK 2012 Yaz Dönemi Kursları Başladı

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ISMEK birimi tarafından verilen 2012 Yaz Dönemi Kursları başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Temmuz 2012 17:33
ISMEK 2012 Yaz Dönemi Kursları Başladı

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ISMEK birimi tarafından verilen 2012 Yaz Dönemi Kursları başladı. 25 Haziran’da son bulan müracaatlar sonrasında başlatılan kurslara 858 kişi katılıyor.

ISMEK tarafından verilen kurslar ücretsiz olarak gerçekleşirken, kurslara en fazla yoğunluk İngilizce kursunda yaşanıyor. İngilizce kurslarına 359 kursiyer katılıyor. Kurslar hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki şekilde ISMEK’e ait Halı Sarayı’ndaki sınıflarda veriliyor.

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde bulunan ISMEK birimi tarafından verilen kurslar, bilgisayar, İngilizce, Almanca, Halk Oyunları, El Sanatları alanlarında veriliyor.

ISMEK tarafından verilen Bilgisayar Kursuna 241, İngilizce Kursuna 359, Almanca Kursuna 85, Halk Oyunları Kursuna 112 ve El Sanatları Kursuna 61 kursiyer olmak üzere toplam 858 kursiyer katılıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.