ISMEK Kurs Kayıtları Uzatıldı

ISMEK Kurs Kayıtları Uzatıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ekim 2015 17:31
ISMEK Kurs Kayıtları Uzatıldı

Isparta Belediyesi tarafından 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem Kurs kayıtları 8 Ekim 2015 Perşembe gününe kadar uzatıldı. Daha önce 30 Eylül’de son bulacağı duyurulan kurs kayıtlarının, 9 günlük bayram tatilinin girmesi dolayısı uzatıldığı belirtildi. Kayıtlar belirtilen tarihe kadar Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılabilecek.

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ISMEK Birimince Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarına kayıtlar uzatıldı. Bu dönem 9-15 ve 15 yaş üstü olmak üzere iki gurupta yapılacak olan kurslara kayıtlar 7 Eylül 2015 Pazartesi günü başlamıştı. Daha önce 30 Eylül 2015 tarihinde son bulacağı açıklanan kurs kayıtlarının Kurban Bayramı tatilinin uzun olmasından dolayı 8 Ekim’e uzatıldığı bildirildi.

Şu ana kadar yoğun ilgilinin yaşandığı kurslara kaydolmak isteyen kursiyerlerin, Isparta Belediyesi’nin Halı Sarayı Düğün Salonu katında bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekiyor.

Bu dönem Isparta Belediyesi ile Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) arasında yapılan protokol kapsamında 9-15 yaş gurubu çocuklar için Atletizm, Basketbol, Tiyatro, Halk Oyunları, Gitar, Bağlama, Tenis, Yüzme, Satranç ve Badminton kursları açılacak.

Yine 15 yaş üzeri kurslar ise Bilgisayar, İngilizce, Almanca, Arapça, Gitar, Bağlama, Tezhip, Hüsn-i Hat, Aşçı Çırağı, Pastacı Çırağı, Resim, Ebru, Yağlı Boya, İşaret Dili, Drama, Tiyatro, Diksiyon, Hızlı Okuma, Step-Aerobik, El Sanatları, Halk Oyunları ve Hasta Kabul dallarında olacak.
2015-2016 eğitim-öğretim yılı birinci dönem kursları ekim ayı içerisinde başlayacak ve 3 ay süreyle devam etmesi planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.