ISMEK Yaz Kursları Sona Erdi

ISMEK Yaz Kursları Sona Erdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ağustos 2017 17:14
ISMEK Yaz Kursları Sona Erdi

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ISMEK Birimi 9-15 yaş gurubuna yönelik 4 Temmuz’da açtığı ve 23 Ağustos itibariyle son bulan 12 dalda yaz kursuna katılan gençlere yönelik katılım belgeleri dağıtıldı. Halı Sarayı Düğün Salonunda yapılan törenle katılım belgelerini alan gençler, kurslarda elde ettikleri hünerlerini, programa katılan ailelerine sergiledi. 

ISMEK Birimi tarafından açılan İngilizce Almanca, Bilgisayar, Halk Oyunları, Resim, Ebru, Tiyatro, Basketbol, Voleybol, Gitar, Bağlama ve Satranç yaz kurslarına 937 öğrenci kayıt yaptırırken, 312 öğrenci belge almaya hak kazandı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İrfan Veli Kayacan, ISMEK kurslarının yaz aylarının yanı sıra kış aylarında da yapıldığını söyledi. ISMEK’in 7 gün 24 saat esasına göre çocuklara, gençlere ve yetişkinlere yönelik kurslar düzenlediğini aktaran Kayacan, “ISMEK tatili olmayan bir birimimiz. Kış aylarındaki kurslarımız yetişkinlere yönelik meslek edindirmeye yönelik kurslar olacak. Yetişkinlere yönelik mesleki kurslarımızla iş istihdamına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tiyatro, drama, bilgisayar, halk oyunları, resim, ebru, bağlama gibi kurslarımız öğrencilerimize yönelik de devam edecek. Eylül ayı itibariyle talep olursa kurs açabiliriz. Isparta Belediyemize, ISMEK Birimimize ve Kültür Müdürlüğümüze verdiğiniz değerden dolayı teşekkür ederiz” dedi. 

Konuşmaların ardından kurslar sonrasında belge almaya hak kazanan kursiyerlere belgeleri dağıtılırken, kursiyerler kurs gördükleri branşlardaki hünerlerini programa katılan ailelerine sergilerken, hep birlikte dönem sonu pastasını keserek kutlama yaptı. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum