ISMEK’de Kayıtları 10 Ocak’ta Başlıyor

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Sanat ve Meslek Eğitim Kurslarının 2. dönem kurs kayıtları 10 Ocak 2011 pazartesi günü başlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ocak 2011 17:32
ISMEK’de Kayıtları 10 Ocak’ta Başlıyor

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Sanat ve Meslek Eğitim Kurslarının 2. dönem kurs kayıtları 10 Ocak 2011 pazartesi günü başlıyor. Kayıt dönemi 31 Ocak 2001 Pazartesi günü mesai saati bitiminde sona erecek.

Milli Eğitim onaylı sertifika verilecek olan kurslara müracaatlar Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne şahsen yapılacak. Açılacak olan Kurslarda eğitim alanından el becerilerine kadar her türlü alanda açılacak. İşte açılacak olan kurslardan birkaç tanesi, Bilgisayar Operatörlüğü ve işletmenliği, İngilizce, Arapça, Almanca, Elde Türk İşlemeleri, Geleneksel El Nakışları, Diksiyon dallarında olacak. Bu kurslara katılacak olanların 15 yaşından büyük olmaları gerektiği de ifade edildi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın istek ve taleplerini yerine getirdiklerini belirterek, “Ispartalı hemşehrilerimiz bizlerden belediye hizmetleri yanı sıra kendisi ve çocukları için yararlı olabilecek kursların da açılması talebinde bulunuyorlar. Bu nedenle 1. dönem başlatmış olduğumuz kurslarımıza büyük ilgi olmuş ve bu talep artarak devam etti. İşte bu nedenle Ispartalı hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda ve faydalı olacağına inandığımız bazı alanlarda yeniden kurs açmaya karar verdik.

Bu kurslarımıza katılacak olan gençlerimiz ve halkımız Milli Eğitim onaylı sertifikalara da sahip olabilecekler. Bu kursları başarı ile tamamladıklarında kendilerine verilecek olan sertifika ile iş imkanı da bulma şansına erişmiş olacaklardır. Milli Eğitim Sertifikalı bu kurslarımızın yanı sıra gönüllü eğitimcilerimiz ile birlikte Gitar, Bağlama, Halk Oyunları ve folklor için de kurslar düzenleyeceğiz. Ayrıca sesine güvenen vatandaşlarımız için de Türk Halk Müziği ve Sanat Müziği Koromuz için de kayıt alınacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.