ISMEK’ten 15 Yeni Kurs

Isparta Belediyesi ISMEK kapsamında 15 yeni kurs açtı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Eylül 2012 14:35
ISMEK’ten 15 Yeni Kurs

Belediye Kültür Müdürlüğü’ne müracaat edecek olan vatandaşlar yabancı dillerden el sanatlarına, diksiyon kurslarından halk oyunlarına kadar istediği alanda eğitim alabilecek.

Isparta Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışan ve her yıl binlerce Ispartalıya çeşitli alanlarda kurslar veren ISMEK 15 dalda yeni kurslar açtı. 3 Eylül’de başlayan kayıtlar dahilinde, kurs almak isteyen vatandaşlar; İngilizce, Almanca, Arapça ve Rusça dil kurslarının yanı sıra; diksiyon, bilgisayar, el sanatları, ebru sanatı, seramik biçimlendiricisi, evde bakım hizmetleri, aile eğitimi, sağlıklı beslenme, gitar, bağlama ve Halk oyunları alanında kurslar alabilecekler.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “ISMEK kursları ile halkımıza çok geniş bir yelpazede eğitim hizmeti sunmaktayız. Göreve geldiğimiz günden bu yana kurslarımızı başarıyla bitiren bütün kursiyerlerimize MEB onaylı sertifikalar verilmiştir. İnsanımızın üretirken yüzüne yansıyan mutluluğun aydınlattığı iyi bir gelecek ve seçkin eğitimlerimizden faydalanmak için değerli hemşerilerimi kurs merkezlerimize bekliyorum” dedi.

ISMEK kurslarından faydalanmak isteyenlerin Belediye Kültür Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.