İspanya'ya Gidiyor

Galatasaray’ın yabancı kontenjenanında bir planı daha gerçekleşmek üzere. Sarı kırmızılı ekibin İspanyol kanat oyuncusu Albert Riera ülkesinin takımlarından Villareal ile anlaşmaya vardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2013 14:22
İspanya'ya Gidiyor

G.Saray yıllık 3 milyon euro olan maliyeti yüzünden Riera’dan bir an önce kurtulmak isterken, İspanyol oyuncu ise bu ücreti başka bir kulüpte bulamayacağı için gitmemekte direniyordu. Ancak teknik direktör Fatih Terim, Riera’yı hiç bir maçta kadroya almayarak tribüne mahkum edince yıldız oyuncunun direnci kırıldı. Ayrıca Fatih Terim, Riera ile görüşerek tatlı bir dille oyuncusunu ikna etti ve 2 yıl yaptıkları için teşekkür etti.

Terim Riera’nın yüzüne direk olarak kendisini yabancı kontenjanı nedeni ile oynatmayı düşünmediğini bildirdi ve kendisine oynayacak kulüp bulmasını iletti. Bunun üzerine Riera bir süredir kendisini transfer etmek isteyen ve bu sene İspanya Primera Ligi’ne yeniden yükselen Villareal’e gitme konusunda ikna oldu. Riera'nın transferinin pazartesi günü kesinlik kazanması bekleniyor. Riera’nın ayrılmasının kesinleşmesinin ardından Galatasaray sol kanada başka bir oyuncunun transferi için temaslarını hızlandıracak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.