Isparta, Bayramı Yağışlı Geçirecek

Isparta, Bayramı Yağışlı Geçirecek

Yayınlanma:
Isparta, Bayramı Yağışlı Geçirecek

Isparta’da Ramazan Bayramı yağışlı geçecek. Bugün güneşli bir gün geçirecek olan Isparta, yarından itibaren yağışlı bir hava atmosferine girecek ve yağışlar bayram sonrasına kadar devam edecek. 

11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan – ı Şerif ayı bugün yani arefe günü itibariyle sona eriyor ve Ramazan Bayramı yarından itibaren başlıyor. 

ISPARTA’DA HAVA BAYRAMDA YAĞIŞLI OLACAK 

Ancak, Ispartalılar Bayramda şemsiyelerini yanlarına almayı sakın unutmasın. Zira, Isparta’da hava durumu bayram boyunca yağışlı geçeceğini gösteriyor. Isparta Meteoroloji Müdürlüğü’nün verilerine göre; Isaprta’da arefe günü yani bugün hava sıcaklığının 29 derece olması beklenirken, bayramın birinci gününden itibaren hava yağışlı olacak. Hava sıcaklığının gündüz 29 derece, gece ise 14 derece olması bekleniyor. Hava sıcaklıkları da yağışa paralel olarak gün gün düşüş gösterecek. 

İŞTE GÜN GÜN ISPARTA’DA 

BAYRAM HAVASI 

Isparta Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre kent merkezinin 5 günlük hava tahmin raporu şöyle: 

15 HAZİRAN CUMA: 1. BAYRAM

Hava gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Beklenen en düşük sıcaklık 13, yüksek 27 derece.

16 HAZİRAN CUMARTESİ: 2. BAYRAM

Hava gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Beklenen en düşük sıcaklık 13, en yüksek 24 derece. 

17 HAZİRAN PAZAR: 3. BAYRAM

Hava gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Beklenen en düşük sıcaklık 12, en yüksek 24 derece. 

HAFTAYA PERŞEMBE GÜNÜNE 

KADAR YAĞIŞ VAR 

Isparta’daki gök gürültülü sağanak yağış durumu bayramdan sonra da devam edecek ve Pazartesi, Salı ve Çarşamba günlerini de yağışlı geçirecek olan Isparta, 21 Haziran Perşembe gününden itibaren güneşli havaya dönecek. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.