Isparta, Irak Futbol Takımlarının Kamp Merkezi

Isparta, Irak Futbol Takımlarının Kamp Merkezi Olma Yolunda İlerliyor...

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ağustos 2014 06:48
Isparta, Irak Futbol Takımlarının Kamp Merkezi

Geçtiğimiz yıl önemli spor kulüplerini ağırlayan Barida, bu yaz döneminde de Irak U21 Milli takımını ve South Oil FC, El Quwa – El Jawia gibi Süper Lig takımlarını ve Kazakistan’da yapılacak Halter Dünya Şampiyonasına hazırlanan, Erkek milli Halter Takımı’mızı aynı anda ağırlıyor.

Isparta’nın havasının kamp çalışmaları için son derece uygun olduğunu belirten Iraklı spor kulübü direktörleri daha bir çok takımın Isparta’ya gelebileceğini belirtiyorlar. Ayrıca, Barida Hotels’in takımları ağırlamada kendilerini oldukça geliştirmiş olduklarını, güler yüzlü personelinin yanı sıra gerekli tüm ihtiyaçlarına karşılık verildiğini ve bu hizmet anlayışından son derece memnun kaldıklarını dile getiriyorlar.

Takım sayısının 3 ile sınırlı kalmayacağını belirten otel yönetimi, daha çok takım getirebilmek için görüşmelerinin devam ettiğini, başta Valiliğimiz ve Belediyemiz olmak üzere, Gençlik ve Spor il Müdürlüğümüzün de katkılarıyla, alt yapımızı geliştirerek Isparta’yı bir kamp merkezi haline dönüştürmek için tüm gayretleriyle çalışacaklarını ifade ettiler.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum