Isparta 1967'ye İthal Golcü Transferi

Bölgesel Amatör Lig ekipleri Fransa’nın A.S. Ornans takımının gol makinesi Mahmut Tur için kapıştı. İşadamı Atakan Yazgan’ın başına geçtiği Isparta 1967, Tur’u kaparak sözleşme imzalattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ağustos 2011 23:02
Isparta 1967'ye İthal Golcü Transferi

Ispartaspor 1967 transfere hızlı girdi. Ispartaspor’a en iyi sezonlarını yaşatan ve unutulmaz başkanlar arasında yer alan İşadamı Atakan Yazgan, Bölgesel Amatör Lig ekibi Emrespor’un ismini “Isparta 1967” olarak değiştirerek sezon sonunda ilimizden profesyonele bir ekibi çıkarmak için kolları sıvamıştı.

TUR 3 DAKİKADA İKNA EDİLDİ
Isparta 1967, Özel İdare’nin istediği Ispartaspor’un kanca attığı Fransa 2. Lig ekiplerinden A.S. Ornans ekibinin 26 yaşındaki gol makinesi Mahmut Tur’un işini bitirdi. Tur’u ikna etmek sadece 3 dakika sürdü.Tur’la resmi sözleşmeye imza atıldı.

DURGUN: HAYIRLI OLSUN
1999-2000’li sezonlarda pratikliği ve ikna gücüyle önemli işlere imza atan Ispartalı İşadamı Yeminli Mali Müşavir Ayhan Durgun, güçlü fiziği ve ileri de uçta önemli işlere imza atan Mahmut Tur gibi önemli bir santrforu kadrolarına kattığı için mutlu olduklarını söyledi. Durgun, “Mahmut Tur takımımıza hayırlı olsun. Mahmut’un BAL’da gol kralı olacağına inanıyorum” dedi.

“ISPARTA 1967’DE KİMSENİN PARASI KALMAZ”
Durgun, sürpriz transferlere imza atacaklarını belirterek, “10 gün içinde önemli bir yol kat edeceğimize inanıyorum. Listemizdeki futbolcularımızla tek tek görüşüyoruz. Bir çok isim takımımıza gelmek için haber gönderiyor. Isparta 1967’de kimsenin parası kalmaz” şeklinde konuştu.

Bu arada Antalyaspor’da profesyonel olan Fransa’nın AS. Ornans ekibinde
Forma giyen santrfor Mahmut Tur, Futsal Milli Takımımızda yer alıyor. Tur, Fransa’da son 2 sezonda 18 ve geçtiğimiz yılda 11 gol attı.

“BURAYA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAYA GELDİM”
Öte yandan Isparta 1967 Spor’a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Tur, “İşadamı Atakan Yazgan ve ekibi güvenilir insanlar. Tereddütsüz imzayı attım. Bir çok ekipten transfer teklifi aldım. Buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. Isparta 1967 ile yüksek hedefler koyduk, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Hatırlanacağı üzere Isparta 1967 daha önce Savspor’dan stoper Yunus Göz, sol bek Adem Mercan ve Ispartaspor’dan stoper Şevki Kapılı’yı transfer etmişti. Isparta 1967 son olarak, Savspor’un orta saha oyuncusu Uğur Yılmaz ve Yusuf Mersin’ini de renklerine bağladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum