Isparta 2013’te Hiç Teşvik Almadı

CHP İl Başkanı Vedat Şenol 2013 yılında Isparta’nın hiç teşvik alamamış olmasının üzücü olduğunu söyleyerek “Isparta 2. bölgedeki değil 3. v3 4. bölgedeki illerden bile daha geri durumdadır” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2014 12:09
Isparta 2013’te Hiç Teşvik Almadı

Teşvikte Isparta’nın 2. bölgede yer alması ve 2013 yılında hiç teşvik belgesi alınamamış olması nedeniyle iktidarı eleştiren CHP İl Başkanı Vedat Şenol “Isparta’da 2013 yılında hiç teşvik almamış. Akıl alacak iş değil. AKP iktidarının Isparta’ya hizmet veriyoruz yapıyoruz diye övündüğü ortamda hatta Milletvekillerinin, Bakanların Isparta’ya gelip Isparta’ya şunu yapıyoruz, bunu yapıyoruz dediği ortamda ekonomik rakamlar içinde bulunduğumuz durumun en büyük göstergesidir” diye konuştu.

Şenol açıklamasında şunları söyledi. “Yani bu kadar önemsiz bu kadar zayıf bir şehir konumunda, sanayi anlamında çevre illerin ve 2. bölgelerde ki hatta 3. ve 4. bölgede ki illerin ne kadar gerisinde olduğumuzu, Isparta’nın gerçekten terkedilmiş bir şehir olduğunun en büyük göstergesidir. Bunu da kamuoyunun takdirine sunuyorum. 2013 yılında ekonomik yatırım anlamında Isparta iflas etmiş durumundadır.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.