Isparta 7 Haziran'da Cumhuriyet Diyecek!

CHP Mİlletvekili Aday Adayı Mustafa Ceyhan, Bsrida Hotels'de düzenlediği toplantıda seçim çalışmalarının stratını verdi. Ceyhan, seçim iddialarını yineledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Şubat 2015 11:57
Isparta 7 Haziran'da Cumhuriyet Diyecek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili Aday Adayı Mustafa Ceyhan, bugün Barida Hotel's de düzenlediği toplantı ile seçim startını verdi.

CHP İl Başkanı Senayi Demirkol, CHP Yöneticileri, Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Toplantıya özgeçmişini anlatarak başlayan Mustafa Ceyhan, "Daha önce dile getirdiği 100 bin oy hedefini yineleyerek "Burada bir kez daha ODTÜ Mezunu Mustafa Ceyhan olarak, hesabını kitabını yapmış Mustafa Ceyhan olarak iddia ediyorum. En az 50 bin oy merkezden 50 bin oy ilçelerirmizden alarak, Isparta'daki bütün sandıklardan birinci parti çıkacağız" dedi.

Ceyhan, "Arkadaşlar şu anda Türkiye’de sistem sorgulanmaya başlandı. Bugün Türkiye'yi yürüten siyasi büyükler 400 milletvekili verin sistemi değiştirelim diyecek kadar açık ve aleni bazı konuları konuşmaya başladı. Sistem ne mahalle muhtarlığı seçilme medotu değil. Değişecek sistem Türkiye’deki Cumhuriyetinin sistemidir.

Ben Cumhuriyet evladı bir kardeşiniz olarak Atatürk’ün yetiştirdiği bir genç olarak Türkiye’deki, Türkiye Cumhuriyetinin şuanda sorgulanmaya başlandığını ve tehlike içinde olduğunu düşünüyorum. Bu seçim Türkiye’de ve Isparta’da Cumhuriyetin seçimi olacaktır. Isparta’yı Cumhuriyeti seçer hale getirmemiz lazım. 400 tane milletvekilini alan Türkiye’de sadrazamlığa kadar gidecek bir metodu getirmeye çalışacak. Bütün dünyada emperyal devletler gibi ülkelerde yönetimleri değiştirmeye çalışan yönetimler oluşturmaya çalışılacaktır.

Benim Osmanlıdan bir korkum yok. Benim için Atatürk ne kadar büyükse Fatih Sultan Mehmet’te o kadar büyüktür. Biz padişahlarımızdan korkmadık onların evladıyız. Osmanlı Coğrafyasıyla tekrar ilgilenelim ama Arapların bize ne yaptığını istiklal savaşını biliyoruz. Suni Müslümanların liderliğine, halifeliğine oynamak için dünyada kendine böyle bir görev biçmek için kimse bize Cumhuriyetimizi yıktırtmaz, yıktırtamaz.
Ben Türkiye Cumhuriyetini yıkmak isteyenlere mücadele edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu mücadeleyi de korkusuz, donanımlı, bilgili en az onlar kadar bu işi bilen, en az onlar kadar çok çalışan insanlar olması gerektiğini söylüyorum.

Hep söylüyorum, hep söyleyeceğim 300 bin seçmenden inanarak bilerek ve teknik olarak konuşuyorum ODTÜ’lü Mustafa Ceyhan olarak konuşuyorum, hesabını kitabını yaparak konuşuyorum, 300 bin Ispartalıdan merkez ilçede 50 binin, ilde 100 binin oyunu alıp birinci parti olacağız. Çünkü biliyorum ki Ispartalı ve Isparta’da yaşayan 300 bin kişinin benim gibi 100 bin tanesi vatanseverdir, benim gibi 100 tanesi Cumhuriyet evladıdır, benim gibi 100 bin tanesi Atatürk evladıdır. Biz Cumhuriyetimizi parçalatmayız, biz Cumhuriyetimizi böldürmeyiz, biz Cumhuriyetimizi onlar vermedi bize biz Cumhuriyetimizi savaş ile kazandık İstiklal Savaşı ile kazandık.

Türk Bayrağı inmeyecek vatan bölünmeyecek. Bu seçim vatanı bölmek isteyenler ile Türk bayrağının yanına kardeş bayrak getirmeye çalışanlar ile yapılan bir savaştır. Türkiye sınırlarında Türkiye bayrağından başka bir bayrak olmayacaktır. Türkiye sınırları böldürülmeyecektir. Biz Cumhuriyet evlatları olarak Türkiye Cumhuriyetini seven vatanseverler olarak herkesten çok vatanseveriz, herkesten çok milliyetçiyiz, herkesten çokta muhafazakârız.

Ben 300 bin vatandaşımla Isparta’da teke tek dolaşacağız. Her birine teke tek gideceğim, her birine teke tek soracağım. Cumhuriyeti istiyor musun istemiyor musun?

Türkiye Cumhuriyetindin memnun musun değil misin? Atatürk olmasaydı sen burada olur muydun olmaz mıydın? Bu soruları sorarsak hep beraber soracağız bunu alacağım cevaplardan 100 bin tanesi eminim ki evet seninle beraber olacağım olacaktır.

Bizim mücadelemiz inanmışlık mücadelesidir. Mücadelemiz demokrasi mücadelesidir. Mücadelemiz hakka ve halka hizmet mücadelemizdir.
Isparta’da Cumhuriyetimizin savunacağız ama Isparta’da ne yapacağız hep söylüyorum 65 bin üniversite öğrencisi olmuş Isparta’yı gençlere yakışan bir şehir haline getireceğiz. Isparta’yı sessiz sakin köy hüviyetinden yaşanabilir bir dünya şehri haline getireceğiz. Isparta’yı bir marka şehri haleni getireceğiz. Isparta’nın 65 bin üniversite öğrencimiz varsa onlardan faydalanacağız, onlara yakışan bir şehir yapacağız. Isparta’yı teknoloji kenti yapacağız. Seçimi kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Herkese tek tek dokunacağız.

Isparta’da Tıbbi Bilimler konusunda AR-GE merkezleri kurdurtacağız. Dünyanın büyük ilaç şirketlerine Isparta’da AR-GE merkezi kurulması için teşvik edeceğiz. SDÜ Tıp Fakültesini sadece hasta olduğumuzda aklıma gelen yer olarak düşünmeyin. Tıp Fakültemizi Dünya çapında AR-GE merkezi haline getireceğiz.

Binlerce öğrenciye tıp şirketlerine araştırma yapar haline getireceğiz. Isparta’yı marka şehri haline getirmek için gülünden- Halısına - Teknolojisinden – Turizmine kadar tanıtacağız.” dedi.




Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum