Isparta ADD'ye Soruşturma

Şimdiye kadar 19’dan fazla soruşturmayla karşılaşan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Isparta Şubesine bir soruşturma da kendi Genel Merkezinden geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mayıs 2012 13:14
Isparta ADD'ye Soruşturma

ADD Isparta Şubesi Başkanı Mahmut Özyürek hakkında ADD Genel Merkezi soruşturma açtı. Daha önce basında "ADD'de Tandoğan kapışması" başlıkları ile verilen haberlerde ADD Isparta Şube Başkanlığı adına Mahmut Özyürek'in, CHP'nin Tandoğan Mitingine katılan ADD Genel Başkanlığı'na bir bildiri gönderdiği yer almıştı.

Tandoğan Meydanı'nda gerçekleştirilen CHP mitinginin hatırlatıldığı bildiride, kesintili eğitim karşısında güç birliği yapılması gerektiği, ancak bunun CHP'nin arka bahçesi gibi davranarak olmaması gerektiği vurgulanmıştı.

Kendi Genel Merkezi tarafından soruşturma açılan Isparta ADD'den yapılan açıklamada ise, yaşanan son olaylara karşı direnişimiz Kemalist Düşünceye gönül vermiş binlerce yurttaşımızdan övgüler alırken, yıkım yanlıları aleyhimize davalar açarak, hakkımızda, özellikle Şube Başkanı Mahmut Özyürek hakkında karalama, iftira, çamur atma yoluyla yaptığımız, yapmakta olduğumuz direnişi kırmaya ve perdelemeye yöneldiler.

İşin çok acı olan tarafı ise yıkım ekibi ile birlikte “direnişimizi kırma ve perdeleme” eylemine ADD Genel Başkanı Tansel Çölaşan’ın da katılmış olmasıdır.

Yapılan tezgâh ve kışkırtmalar nedeniyle Şube Başkanımız hakkında, ADD Yüksek Disiplin Kurulunda açılmış ve henüz olumlu, olumsuz bir karar verilmemiş olan bir soruşturma yürütülmektedir denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.