Isparta Adını Dünyaya Duyuracağız

Altınbaşak Liseler Müdürü Lütfü Tunç Altınbaşak Eğitim Kurumlarının Sav kompleksinde basınla buluşarak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2014 18:41
Isparta Adını Dünyaya Duyuracağız

Tunç yaptığı açıklamada “Çalışmalarımız son hızla devam ediyor. Isparta’mıza daha iyi hizmet edebilmek, eğitim alanında daha ileriye götürebilmek, ilim şehrimizi gerçekten adına yakışır şekilde temsil edebilmek maksadıyla çalışıyoruz. Öğrencilerimiz sadece 2014 yılı başından beri 3-4 aylık dönemde gerçekten çok önemli başarılar elde etti. hem TEOG sınavında hem TÜBİTAK yarışmalarında önemli dereceler aldılar. Son 3-4 ayda da velilerimizin desteği, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizim yoğun çalışmaları ile yeni başarılar yakalanacağına inanıyoruz” dedi.

DÜNYADA ADINI DUYURACAĞIZ
Isparta’yı dünya genelinde tanıtmayı hedeflediklerini söyleyen Tunç “Isparta’yı sadece Isparta’da değil Türkiye’de ve dünyada da adını duyurma peşindeyiz. Bir taraftan yeni arayışlarımız ve yeni okul çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca yeni dönem kayıtlarımız ve kayıt yenileme çalışmalarımız sürüyor. Ciddi bir taleple karşı karşıyayız. Ortaokulumuzun yaptığı kabul alım sınavında Isparta’mızın çok ciddi bir katılımı oldu. hem sınav hem de kayıt anlamında yoğun ilgi görüyoruz. Talebin devamına göre başta akademi olarak planlanarak yapımına başlanan binamızı da ayrıca bir okul olarak değerlendirebiliriz” şeklinde konuştu.

YOĞUN BİR SINAV SÜRECİ BAŞLIYOR
Sınavlarda Altınbaşak öğrencilerinin önemli başarılar yakaladığını belirten Lütfü Tunç “Önümüzde üniversite sınavımız ve TEOG sınavımız var. Bu sınavların ikisi içinde il ve Türkiye birincimiz vardı. Bu sınavlara yine aynı şekilde öğretmenlerimizin fedakarlığı ile mesai merhumu gözetmeden hazırlanıyoruz. Bunun neticesini de alıyoruz ve inşallah bu senede alacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

YETERLİ BÜYÜKLÜĞE SAHİP DEĞİL
Lütfü Tunç bin 500 öğrencilerinin olduğunu söylediği açıklamada şunlara yer verdi. “İnşaat alanında 5 katlı olarak üniversiteden sonra lisansüstü eğitim anlamında değerlendirilebilecek bir yatırım planlandı. Bu inşaat son sürat devam ediyor, ama çok geniş bir alana sahip olduğu için bir bölümünü yine okul olarak değerlendirmeyi düşüyoruz. Altınbaşak okulları bünyesinde şu anda Isparta genelinde 1500 öğrencimiz var.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum