Isparta ADSM'de Yol Çilesi

Isparta ADSM'de Yol Çilesi

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ocak 2016 12:29
Isparta ADSM'de Yol Çilesi

Yeni yapılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine giden yolun karışık olması vatandaşları perişan ediyor. Vatandaşlar bazen uzun süre hastaneye ulaşamıyor.

Migros Kavşağı bölgesine, Özel İdare kampusu arkasına yapılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Sağlık Müdürlüğü binasına ulaşmak oldukça zor. Vatandaşlar özellikle sağlık hizmeti veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ulaşmak için büyük çile çekiyor. Yeni hizmete giren binaların ana eksenli bir yolu bulunmuyor. ADSM'ye ulaşmak için iki yol var ki bulmak öyle kolay değil. Birincisi Gül Sanayi Sitesinin 1 nolu kapısından gireceksiniz ve levhaları takip ederek, köprünün altından geçerek ADSM'ye ulaşacaksınız. İkincisi ise Özel İdare kampusu ile Şehir Hastanesi arasındaki tali yoldan gireceksiniz ve stabilize yoldan çok zor bir şekilde ADSM'ye ulaşacaksınız. Bu yolun girişini bulmak dahi zor.

Bu iki yol özel aracı olanlar için geçerli. Özel araçla zor bulunan bir sağlık merkezine halk otobüsü ile gitmek için saat başı kalkan halk otobüslerini bekleyeceksiniz. İlçelerden otobüsle geliyorsanız ve Migros Kavşağı bölgesinde veya yakınh bir bölgede otobüsten iniyorsanız hastaneye ulaşmak için en az 15 dakika yürümeniz gerekiyor. Yaşlı iseniz ay halinize. Bazen vatandaşlar uzun süre hastaneye ulaşamıyor. Yetkililer ise ADSM ve Sağlık Müdürlüğüne ulaşma noktasında yol sıkıntısında kurumların hatalı olmadığını belirterek:"Belirli ana güzergahta, vatandaşların ADSM ve Sağlık Müdürlüğüne kolay ulaşabilmeleri için yol açma çalışmaları sürüyor. Bürokratik işlemler bitiminde yolun hemen açılması planlanıyor" şeklinde konuşsalar da vatandaşlar tepkili.

Vatandaşlar ise:"Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin inşaatına 2 yıl önce başlandı ve hizmete gireceği belliydi. Neden gerekli çalışmalar bu zamana kadar tamamlanmadı. Vatandaş resmen eziyet çekiyor. Yazık değil mi?" şeklinde konuşarak tepkilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.