Isparta AKP Zulmünün Bitmesini İstiyor

CHP Isparta Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, seçim gezilerini değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mayıs 2015 12:06
Isparta AKP Zulmünün Bitmesini İstiyor

CHP 2.sıra Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, ziyaretlerde halkın kendilerine AKP zulmünden kurtulmak istediklerini belirttiğini dile getirerek, “Vatandaşlarımız bizim 4 yıl değil, 4 dakika daha bu AKP iktidarına ve zulmüne dayanacak gücümüz kalmadı diyor” dedi.

CHP 2.sıra Milletvekili Adayı Eczacı İsa Önder Dinçtürk, partisindeki ön seçim nedeniyle 24 Aralık’tan bu yana sahada olduğunu ve halkla kucaklaştığını bildirdi.

Yaptıkları ziyaretlerdeki izlenimlerini anlatan Dinçtürk, “Bir arayış var. Halkımız bunalmış durumda. Bizim 4 yıl değil 4 dakika daha bu AKP iktidarına ve zulmüne dayanacak gücümüz kalmadı diyorlar. Ne olur gereğini yapın, yapalım diye bir dayanışma talebi var. İstediğimiz de bu bizim zaten. Çiftçi 3-4 yıl geriden geliyor. 3-4 yıl önceki borcunu ödemeye çalışıyor. Yeni dönemde de gelecek yıl için borçlanarak yapıyor. O kadar çok sıkıntılılar ki dinlerken bizi karabasanlar basıyor.

En çok sorunları üretim konusundaki sıkıntılar. Elma, gül, hayvancılık ve balıkçılıkta büyük sıkıntı yaşanıyor” dedi.

Öte yandan Nisan ayında yaşanan zirai don olayına değinen Dinçtürk, şunları söyledi: Ağaçlar bile sanki zirai dondan sonra ağlıyordu. Ağaçların meyve verme şansı kalmamış. Köyler cenaze evleri gibi olmuş. Gizli bir yas vardı. İnsanların espiri bile yapacak enerjisi kalmamış. Zaten köylü borçluyuz, ürün olmadan nasıl yapacağız diye düşünmeye başlamış. Köylülerimizi dinledik, çözüm bulmaya çalışacağız.

ÇİFTÇİYE MAZOT 1,5 TL
Üreticiler ve çiftçilerle ilgili çözümlerimizin en birinci maddesi enerji kalemi. Enerji de mazot girdisi önemli yer tutuyor. Biz 1,5 TL’ye mazot vermeyi planlıyoruz. Biz çiftçimizden vergi almayacağız. Girdinin maliyetini düşürürseniz siz ucuz ürün elde edersiniz.

HALK BU ZULMÜN BİTMESİNİ İSTİYOR
7 Haziran’da halkımızın beklentisi bu zulmün bitmesidir. Bizde iktidarın ilk habercisi Isparta’daki vekil sayısının artırılmasıdır. Biz 2 ve daha üstü bir vekil çıkartabiliyorsak Isparta’da bu CHP’nin iktidarı demektir. Isparta her seçimde Türkiye’nin karnesi gibidir. Biz böyle bir müjdeli haberi vereceğiz. Biz bunu başarmak için halkımızla birlikte çalışıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum