Isparta Amerikan Kültür KIDS Açıldı

Isparta Amerikan Kültür KIDS Açıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Kasım 2016 16:36
Isparta Amerikan Kültür KIDS Açıldı

Türkiye’nin eğitim sektöründeki en büyük ve en yaygın kuruluşlardan biri olan  Amerikan Kültür Okul Öncesi Eğitim Kurumları Isparta şubesi Hızırbey mahellesinde hizmete girdi.

yenimahalle-akd-kids-logosu.20161109163640.jpg

BİZ KİMİZ?

100' ün üzerinde temsilciliği ile Türkiye' nin En Büyük Dil Okulları network'ü, Amerikan Kültür Dil Okulları, çocuklara özel bir yapılanmayı AKD Kids Ana Okulları ile sunmaktadır. AKD Kids Ana Okulları, çocuk güvenliği maksimum düzeyde gözetilerek hazırlanan binalarda, özel yöntemler uygularak İngilizce öğretir ve çocukların kişisel gelişimlerini destekleyen ders ve aktiviteler sunar.

Okullarımız, uygulanan yüksek kalite standartları sayesinde; 2011 Yılı Avrupa Birliği Kalite Ödülünü, 2010-2011-2012 Yılları, üç yıl üst üste, Tüketici Kalite Ödüllerini almaya hak kazanmış ilk ve tek okul öncesi eğitim kurumlarıdır.Amerikan Kültür Eğitim Kurumları 4. Uluslararası Dünya Kalite Zirvesinde Dünyanın En Kaliteli Eğitim Kurumu Ödülünü Almıştır.

hhhhhhhhhh.jpg

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.