Isparta - Antalya Karayolunda Orman Yangını

Isparta Antalya Karayolunun 40. kilometresinde bulunan kızılçam ormanında yangın çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ağustos 2012 15:19
Isparta - Antalya Karayolunda Orman Yangını

Burdur'un Bucak İlçesi'ne bağlı Elsazı Köyü yakınlarındaki kızılçam ormanında saat 12.30 sıralarında başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle büyüyor.

Elsazı Köyü Bozyaka Mahallesi civarında başlayan yangın, Antalya- Isparta Karayolu'na yakın bir bölgede genişlemeye başladı. Yangın, Bozyaka Mahallesi'nin yanı sıra Boğaz Mahallesi'ni de etkisi altına aldı. Alevler bu mahallelerdeki seralara ulaşırken, yangının evlere sıçramaması için yoğun mücadele veriliyor. Yangına, Burdur ve Isparta orman işletmelerine ait çok sayıda arazöz ve yangın söndürme işçisinin yanı sıra Antalya'dan gönderilen 1'i keşif helikopteri, 3'ü söndürme helikopteri olmak üzere 4 helikopter ve 1 yangın söndürme uçağıyla müdahale ediliyor.

Yetkililer, Antalya'da konuşlanan yangın söndürme uçağının Hatay'daki orman yangınına destek vermek üzere bölgeye gönderildiğini, bu nedenle Milas'taki

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.