Isparta "Atakan Yazgan" Dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Isparta'da düzenlenen mitingde halkla buluştu.

Yayınlanma:
Isparta "Atakan Yazgan" Dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Isparta'da düzenlenen mitingde halkla buluştu. Özel'in mitingine tüm Ispartalılar eşlik etti. Büyük bir coşku ile gerçekleşen mitingde Isparta, hep bir ağızdan "Atakan Yazgan" dedi.

Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, CHP İl ve İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyelerinin de katıldığı mitingde CHP Genel Başkanı Özel, konuşmasında Türkiye İttifakı'nın önemine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Günlük yaşamda karşılaşılan ekonomik sorunlara değinerek, emeklilerin düşük maaşlarından, artan mutfak giderlerine ve öğrenci kredilerinin yetersizliğine dikkat çeken Özel, kadınların işsizlik sorununa da değindi. Özgür Özel, çözüm olarak istihdamın artırılması, kadın kooperatiflerinin desteklenmesi ve kreşlerin yaygınlaştırılması gerektiğini belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, bu çözümleri gerçekleştirecek kişinin Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan olduğunu vurguladı.

22 YILDIR ISPARTA'YI CEZALANDIRIYORLAR!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in Isparta mitinginde konuşmalarına "22 yıldır Isparta'yı cezalandırıyorlar" ifadeleriyle başlayan Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, 31 Mart seçimleri için halka seslendi. Yazgan'ın, "Ranta ve hırsızlığa son verecek miyiz?, şımarıklılığı ve kibiri bitirecek miyiz?, Isparta'ya hak ettiği değeri verecek miyiz?" sorularına mitinde katılan halk hep bir ağızdan "Evet" diyerek cevapladı.

BU PROJELERİ YAPARSA EFSANE BAŞKAN YAPAR

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan'ın elini kaldırarak, Ispartalılara; "Halk ekmek ve gündüz bakım evleri gibi acil ihtiyaçları olan Isparta'ya bu projeleri yaparsa efsane başkan Atakan Yazgan yapar" ifadelerini kullandı.

BİR OMUZUNDA YAVAŞ DİĞER OMUZUNDA İMAMOĞLU'NUN ELİ VAR

Genel Başkan Özel, Atakan Yazgan'a miting alanında yaklaşarak "Bir omuzunda Mansur Yavaş'ın eli, diğer omuzunda Ekrem İmamoğlu'nun eli var" dedi.Atakan Yazgan, Özel'e ziyaret ve destekleri için teşekkür etti. Yazgan, belediye başkanı seçildiğinde hayata geçireceği projeleri miting alanında Ispartalılarla paylaştı.Özgür Özel'in Isparta mitingi Ispartalılar tarafından da büyük ilgiyle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.