Isparta Atatürk Stadyumu Işıklandırılacak

Isparta Atatürk Stadında yapılacak olan ışıklandırmanın ihalesi Ocak ayında yapılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2010 10:55
Isparta Atatürk Stadyumu Işıklandırılacak

Isparta’da stadın ışıklandırılması ile ilgili yapılan girişimler sonuç verdi. Ak Parti Milletvekili Said Dilek'in girişimleri ile 400 bin TL ödenek ayrılan stadın ışıklandırma ihalesi Ocak ayında yapılacak.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılacak ihalenin ardından stadın ışıklandırmasının mayıs ayına kadar tamamlanması ve Davraz'daki kamp sezonuna yetiştirilmesi planlanıyor.

Ak Parti Isparta Milletvekili Said Dilek "stadın ışıklandırılması için yaptığımız çalışmalar sonucunda 400 bin TL ödenek çıkarıldı.Ocak ayında ihalesi yapılacak olan stat ışıklandırmasını mayıs ayına yetiştirmeyi planlıyoruz. Stadı ışıklandırdıktan sonra ek olarak seyirci oturma alanları, yedek kulübeleri ve tribünlerde de düzenlemeler planlanıyor. Böylece Isparta modern bir stada kavuşacak ve kamp için gelen takımlara çekicilik sağlanacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.