Isparta Baktı, Burdur Kaptı

Taşınması planlanan İstanbul Tuzla Piyade Okulu, Isparta'ya getirilecekti ama ilgililer sıcak bakmadı. Burdur peşine düştü, yakında sonuçlanacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ağustos 2013 13:17
Isparta Baktı, Burdur Kaptı

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, facebook sayfasından İstanbul Tuzal Piyade Okulu ve Piyade Birliği'nin Burdur'a taşınacağı müjdesini verdi.

Isparta, Etimesgut'tan taşınacak Kara Havacılık Okulu'nu kapdığı gibi Tuzla Piyade Okulu'na da sahip olacaktı. Genelkurbay Başkanlığı'ndan gelen tüyo üzerine Isparta'da Tuzla Piyade Okulu'nun getirilmesi için çalışma başlatıldı.

Tuzla için ayrılacak alana şerh konulması gerekiyordu. Ancak Isparta'da yetkililer buna sıcak bakmadı. Burdur, Isparta'nın elinin tersiyle ittiği Tuzla Piyade Okulu için çalışma başlattı. Önemli mesafe alındı. Burdur AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, bu durumu facebook sayfasından duyurdu. İşte o mesaj:

"Başbakanımızla Kızılcahamam'da ve Akdeniz Bölgesi Milletvekilleri ile yapılan toplantıda Başbakanımız Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN'dan talep ettiğimiz ve daha sonra Milli Savunma Bakanımız ile görüşülerek İstanbul Tuzla Piyade Okulu ve Piyade Birliğinin Burdur'a taşınması görüşmelerimiz devam etmektedir."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum