Isparta Barida Hotels Tüm Faaliyetlerine Başladı

Müşteri kabul etmeye başlayan Isparta'nın ilk ve tek 5 yıldızlı tesisi Barida Hotels tüm faaliyetlerine başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Temmuz 2012 18:48
Isparta Barida Hotels Tüm Faaliyetlerine Başladı

Müşteri kabul etmeye başlayan Isparta'nın ilk ve tek 5 yıldızlı tesisi Barida Hotels, şehrin yaşam standartlarını yükseltme iddiasını ortaya koyuyor.

Isparta'nın artık Cumhurbaşkanı, başbakan, bakanlar, üst düzey yöneticiler, işadamları ve ünlü sanatçıları misafir edecek bir tesisi var.

Yıl 2011, mevsim kış değil. Isparta'ya çeşitli temaslar ve incelemeler için gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, şehir merkezinde uygun konaklatılacak yer olmadığı için Davraz Kayak Merkezi'ndeki Sirene Davras Otel'de misafir edildi.

Yıl yine 2011. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ile Körfez ülkeleri büyükelçilikleri işbirliğinde gerçekleştirilen iş görüşmelerinde mekan olarak yine Sirene Davras Otel tercih edildi.

Yıl 2012. Türkçe Olimpiyatları kapsamında şehrimize gelen 100'e yakın yabancı öğrenci ve öğretmenleri mayıs ayında Davraz'da misafir edildi.

Bu ve bunun gibi örnekleri çoğaltmak mümkün. Isparta'nın Cumhurbaşkanı, başbakan, bakanlar düzeyindeki devlet büyükleri ile ünlü sanatçılar ve işadamlarını misafir edecek otel sorunu nihayet çözümlendi.

Türkmenistan'dan gelen Ispartalı işadamı Sami Öngör'ün çok zor süreçlerden geçerek yatırımını tamamladığı Isparta'nın ilk ve tek 5 yıldızlı oteli Barida Hotels, nihayet hizmete girdi.

Biri kral dairesi olmak üzere 142 oda, 314 yataklı 5 yıldızlı tesis, Isparta'nın yaşam standartlarını yükseltme iddiasını ortaya koyuyor.

Tecrübeli Genel Müdür Hüseyin Yalçın'in önderliğinde oluşturulan kadroda işini bilen yöneticiler bulunuyor.

Ramazan Ayı öncesinde hizmete giren Barida Hotels, Ispartalılara 10 kat yükseklikte oluşturulan açık/kapalı restoranda iftar açma zevkini sunuyor.

35 TL'den başlayan fiyatlarla oluşturulan çok sayıda iftar menüleri, lezzetli bir Ramazan Ayı geçirilmesi imkanını sunuyor.

Türk Hamamı, SPA, Fitness ve kapalı havuzun bulunduğu Barida Hotels de şimdiden üye kayıtlanna başlandı.

Üye olanlar eğitimciler eşliğinde spor, sauna, hamam ve havuz imkanlarından faydalanabilecek.

Barida Hotels, SPA merkezinden 10.30 ile 16.30 arası saatlerde sadece bayanlar faydalanabilecek. Diğer saatlerde ise karışık faydalanma imkanı sunuluyor.

Festival ve diğer etkinliklerde konser için gelen ünlü sanatçıların konaklama için tercihi artık Antalya olmayacak.

Barida Hotels'de ünlü sanatçıların konaklamada aradıkları tüm özeliklerin bulunduğu Kral Dairesi bulunuyor.

İşte Barida Hotels'in özellikleri:

Kral Dairesi: 1 adet, 2 yatak, 100 m2

Standart süit: 16 adet, 48 yatak, 55 m2

Junior süit: 16 adet, 48 yatak, 35 m2

Standart oda: 107 adet, 214 yatak, 30 m2

Single oda: 2 adet, 2 yatak, 23 m2 -Standart odalar içerisinde 2 adet engelli odası bulunuyor.

Odaların ortak özellikleri -LCD televizyon -Minibar -Şifreli kasa -Saç kurutma makinesi -Çay kahve ikramı -Uydu yayını -Kablosuz internet -24 saat oda servisi -Bağımsız ısıtma/soğutma sistemsi Toplantı ve etkinlikler -Gölcük salonu: 34 m2 -Kovada solunu: 70 m2 -Gül Toplantı ve Balo Salonu: 785 m2 -Teras açık davet: 825 m2 SPA ve Fitness Center -06.00-23.00 saatleri arası açık -Özel masaj -Medikal masaj -Klasik masaj -Ayurvedik-Aromaterapi masajlar -Bakım mesajlar -Vücut inceltme ve bakımları -Temel cilt bakımı -Anti Aging bakımı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum