Isparta Barosu Seçim İçin İhbar Hattı Kurdu

Isparta Barosu Seçim İçin İhbar Hattı Kurdu

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Haziran 2018 18:57
Isparta Barosu Seçim İçin İhbar Hattı Kurdu

Isparta Barosu 24 Haziran seçimlerinde seçim güvenliğinin sağlanması adına sandıkların bulunduğu noktalarda görev alacak.

Baro Başkanı Av. Gökmen Gökmenoğlu merkezde 100 avukat görevlendirildiğini seçmenlerin olası oy kullanamama sandık başında çıkacak uyuşmazlık gibi konularda ihbar hattını arayıp Barodan destek isteyebileceklerini söyledi.

İşte Gökmenoğlu'nun açıklaması "Seçim demokrasisine, seçim ve sandık güvenliğinin sağlanmasına, seçim iş ve işlemlerinin doğru yapılmasına, halkımızın iradesinin sandıklara ve sonuçlara doğru yansımasına hukuksal katkıda bulunmak amacıyla, Baro Yönetim Kurulumuzun aldığı karar uyarınca 24 Haziran 2018'de yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde 100 Avukatla halkımızın yanındayız. Konuya ilişkin olarak tüm Siyasi Partilerimize de öncesinde bildirdiğimiz üzere; BARO BAŞKANLIĞIMIZIN 0505 203 7822 NOLU TELEFONUNA ULAŞMANIZ HALİNDE HUKUKSAL KATKIDA BULUNULACAKTIR. 24 Haziran 2018 seçimlerinin şimdiden,tüm halkımıza ve Ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diler saygılar sunarız"

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.