Isparta Basını Eğirdir’de Bayram Yaptı

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebeti ile yerel ve ulusal basın temsilcilerini Eğirdir’de misafir etti.

Yayınlanma:
Isparta Basını Eğirdir’de Bayram Yaptı

Eğirdir Belediye Başkanı Veli GÖK, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebeti ile yerel ve ulusal basın temsilcilerini Eğirdir’de misafir etti.

Isparta ve Eğirdir’de hizmet veren basın mensupları ile Rüyapark’ta yemekte buluşan Başkan Veli Gök gazetecilerin yoğun katılımından dolayı onlara teşekkür ederek Basın Bayramlarını kutladı.

Yaklaşık 70 gazetecinin katıldığı programda Isparta basınının duayenleri de programa katıldı. Duayen gazeteci Hilmi Özdemir ve Hasan Özbek’e plaket takdiminde bulunan Başkan Veli GÖK onların elinin öperek teşekkür etti.

Duayen Gazeteci Hilmi Özdemir, ‘Çok samimi söylüyorum, çok zor şartlar altında hizmet veremeye çalışan basın mensubu kardeşlerim, Sayın Belediye Başkanımız Veli Gök sizleri unutmadı. Bir araya gelmemizi sağladı, sizler adına kendisine çok teşekkür ediyorum.

Ben Belediye Başkanımız Veli GÖK’ü çok önceden tanırım, AK Parti İl Genel Meclisi üyeliği, AK Parti İlçe Başkanlığı yaptı, yaptığı her görevde Eğirdir’e büyük katkıları olmuştur. Şimdi de Belediye Başkanlığı yapıyor, Eğirdir’e sayısız hizmetler getirmiştir. Hatta dar bütçeyle, Eğirdir Belediyesinin hizmetlerinde bir aksaklık olmamıştır, dolayısıyla kendisine teşekkür ediyorum, bize bu güzel organizasyonu yaptığı için aramıza katıldığı için kendisine teşekkür ediyorum.

Veli başkanımızın yaptığı hizmetler ortada, Eğirdir’e daha güzel hizmetler yapmaya devam edecektir, bu plaket benim için çok değerli, çünkü sizler adına aldım, evimin en mutena köşesinde saklayacağım.’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.