Isparta Basınında Bugün - 01 Ekim 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ekim 2011 12:01
Isparta Basınında Bugün - 01 Ekim 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: "Akdeniz yazdı ve gerçek oldu"
1 Ağustos'tan bu yana 30 yayında "Camilerimiz niçin çocukların hayatlarının merkezinde değil? Vakit namazlarını kılmak için kadınlarımız niçin camiye gitmiyor?" diye yazan Akdeniz'in büyük projesi gerçek oldu.

DEMOKRAT: "Boşanmada artış"
Isparta'da yılın ilk altı ayında boşanmalar geçen yıla göre yüzde 15 oranında artış gösterdi. İlde Haziran 2011 sonunda 325 çift boşanmak için mahkemenin yolunu tuttu. Evlilik süresinde kritik zaman dilimi 2 ile 5 yıl arasında. Orta yaşta boşanmalar daha fazla.

ÇÖZÜM: "Körfez ülkelerinden Isparta'ya mutlaka yatırım kazandırılacak"
BAKA bu kezde körfez ülkelerinin tur operatörlerini getiriyor. Hedef, hem yatırım, hem de bölgenin zengin turistlerini bölgeye çekmek.

GÜLKENT: "Gökmenoğlu: 'Terör örgütü Kürt halkına zarar veriyor"
Baro Başkanı Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, son dönemde artış gösteren terör eylemleri ile ilgili açıklama yaptı. Baro Başkanı Gökmenoğlu, Kürt halkının haklarını savunduğunu iddia eden terör örgütünün Kürt halkına çok büyük zararlar verdiğini söyledi.

İLKE: "Doğalgaz havamızı değiştirecek"
2011 yılı sonuna kadar 60 bin abonenin doğalgaz kullanmaya başlayacağı Isparta'da hava kirliliğinin önüne büyük ölçüde geçilmiş olacak. Çevre dostu ve ekonomik enerji kaynağı doğalgaz sayesinde vatandaş temiz hava soluyacak.

EKSPRES: "Rekabet Kurumu kararını açıkladı: 'Fiyat Tekeli' yok"
Tek fiyat belirledikleri iddiası ile Rekabet Kurumu'na şikâyet edilen 6 yapı denetim şirketi hakkında soruşturma açılmasına gerek görülmedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.