Isparta Basınında Bugün - 01 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ocak 2011 11:02
Isparta Basınında Bugün - 01 Ocak 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''50 bin sözleşmeli erin eğitim yeri Isparta''
Isparta'nın Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) açısından stratejik önemi bir kez daha ortaya çıktı. Ankara'da hazırlıkları devam eden sözleşmeli er modeli Isparta'yı yakından ilgilendiriyor.

DEMOKRAT: ''Emekli olmaya gelmedim''
Isparta Valisi Memduh Oğuz, 3 yıl valilik görevini sürdürebilecek hakka sahip olduğunu söyledi.

ISPARTA EKSPRES: ''Umutlar ve prangalar''
Isparta, Avrupa Birliği'ne üyelik sürecinde pilot uygulamalar ile hayatı kökten değiştiren ve şekillendiren projelere imza attı. Ancak bir o kadar da çözüm bekleyen sorunumuz var.

ÇÖZÜM: ''Köse, gençlere güveniyor''
İşadamı Hasan Köse, Ispartalı gençlerin çeşitli dernekler altında birleşmesinin olumlu olduğunu, böylelikle müteşebbislerin artacağını söyledi.

ISPARTA: ''BAKA yatırımcının ayağına gidiyor''
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı yetkilileri ve uzmanları, yatırımcılar ile sanayicinin ayağına giderek sorunlarını dinliyor. Isparta Yatırımcı Destek Ofisi Koordinatörü Ali Galip Bilgili ve Uzman Sadık Uranlı, Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Akdeniz Balık Ağları firmasını ziyaret etti.

GÜLSES: ''Volkan Gökçe'yi kim klonladı?''
112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Volkan Gökçe ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Son Gökçe'nin SDÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümünde gündüz öğretimde okuduğu 4 yıllık zaman içinde hem valilikte çalıştığı hem de okulda okuduğu saptandı.

GÜLKENT: ''Çevre cezaları arttı''
Çevre cezaları da yeni yıl zamlarından nasibini aldı. Çevreyi kirletenlere verilen cezalar yeni yılda yüzde 7,7 oranında artırıldı. Buna göre umuma açık alanlarda çevreyi kirletenlere verilen para cezası 129 TL'den 138 TL'ye çıkıyor.

MANŞET: ''Isparta'ya hizmet etmek istiyorum''
Isparta'nın yeni Valisi Memduh Oğuz'a ziyaretler başladı. Vali Oğuz'un ilk ziyaretçileri Belediye Başkanı Günaydın ile MHP yöneticileri oldu. Ziyarette Vali Oğuz, 3 yıl Isparta'da hizmet etmek istediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.