Isparta Basınında Bugün - 02 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mayıs 2011 10:19
Isparta Basınında Bugün - 02 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Göz boyandı''
14 Nisan tarihli Bakanlar Kurulu kararıyla Isparta, Burdur ve Antalya'yı içine alan 2. Bölge TR 61'i ilgilendiren teşvik sistemi değişikleri iş dünyasını memnun etmedi.

DEMOKRAT: ''Kalkınmanın yolu belli''
Ekonomik kalkınmanın artık devletin değil yereldekilerin meselesi haline geldiğini aktaran Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Batı Akdeniz Bölgesi'nde bölgesel çekişmenin yerini bölgesel işbirliğinin alması gerektiğini söyledi.

ÇÖZÜM: ''Üniversiteye 5 yıldızlı konukevi''
AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, SDÜ'ye 5 yıldızlı konukevi yapılacağını böylece Isparta'nın kongre merkezi olması için önemli bir adım atılacağını söyledi.

ISPARTA: ''MHP'den Türkçe Topluluğuna destek''
SDÜ Türkçe Topluluğu tarafından başlatılan ''Tabelamız Türkçe Olsun'' kampanyasına MHP teşkilatı da destek verdi.

OBJEKTİF: ''Emeğin bayramı''
1 Mayıs İşçi Bayramı Isparta'da da büyük bir coşkuyla kutlandı.

İLKE: ''Özel sınıf ayrımı yapılmasın''
Isparta İl Öğrenci Meclisi toplantısında özel sınıf ayrımı olmadan öğrencilerin şubelere eşit dağıtılması, şiddetin önüne geçmek için psikolojik ve sosyolojik destek eğitimler verilmesi gibi önemli kararlar alındı.

NOKTA: ''Isparta mobilyacılıkta öncü olmak istiyor''
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Isparta'nın mobilyacılık sektöründe öncü olmak istediğini belirtti.

HEDEF: ''Halaylı '1 Mayıs' kutlaması''
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olaysız bir şekilde kutlandı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı kutlamalar sırasında çok sayıda polis görevlendirildi. Katılımcılar halay çekerek bayramı kutladılar.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.