Isparta Basınında Bugün - 02 Nisan 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Nisan 2011 18:20
Isparta Basınında Bugün - 02 Nisan 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''BAKA, Ziraat'le de anlaşma imzaladı''
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Mali Destek Programı'ndan yararlanacak proje sahipleri için uygun şartlarda finansman imkânı sağlıyor.

ISPARTA EKSPRES: ''Engelli olmak hiçbir şey için engel değil''
Doğuştan kemik zayıflığı hastalığı bulunan SDÜ İİBF Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü 2. sınıf öğrencisi Fatma Akbaş, bugüne kadar hiçbir şeyin kendisine engel olamadığını söyledi.

DEMOKRAT: ''İnsanlık suçu!''
Sigarının sağlığa olan zararları ve kanserin en büyük nedenlerinden biri olduğu gösterilen pankartları eline alan öğrenciler Kanser Haftası nedeniyle yürüyüş yaptı.

ÇÖZÜM: ''Dengeleri değiştirecek ittifak''
Son günlerde gündeme gelen MHP ? DP ittifakı Isparta'da da dengeleri değiştirecek. DP il başkanları bugün Ankara'da. İttifak olursa Isparta birinci sıra MHP ikinci sıra DP'li adaylardan oluşacak.

ISPARTA: ''UMKE'ye araç takviyesi''
Ülkemizde ya da yurt dışında meydana gelen afet ve olağan dışı durumlarda sağlık hizmetleri sunmak üzere illerde kurulan Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE)'ye Bakanlık tarafından tam donanımlı araçlar gönderildi. 2004 yıllında Kurulan ve ülke genelinde yaklaşık 3 bin görevlisi bulunan Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) çerçevesinde Isparta'ya 2 adet Ambulans ve 1 adet tam donanımlı Sağlık Aracı gönderildi. Söz konusu araçlar dün yapılan törenle hizmete girdi.

NOKTA: ''Vali, UMKE aracı ile şehir turu attı''
Sağlık Bakanlığı tarafından Isparta'ya 260 bin lira değerinde iki yeni ambulans ve 110 bin lira değerindeki Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi aracı gönderdi. Sağlık İl Müdürlüğü tarafından, Vali Memduh Oğuz'un da katıldığı törende araçların tanıtımı yapıldı.

OBJEKTİF: ''Bahar gribine dikkat''
Bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte gribal enfeksiyonların artış gösterdiği söyleyen Isparta Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Hamdi Sözen, hava değişiminin sıkça yaşandığı şu günlerde vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

HEDEF: ''UMKE ekibi göreve hazır''
Ülkemizde ya da yurt dışında meydana gelen afet ve olağan dışı durumlarda sağlık hizmetleri sunmak üzere illerde kurulan Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) Isparta'da Bakanlık tarafından gönderilen tam donanımlı aracın hizmete girmesiyle tamamlandı.

GÜLKENT: ''Yatırımcılara yeni bir finansman desteği''
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Mali Destek Programı'ndan yararlanacak yatırımcıların hibe desteklerinin dışında uygun yeni bir finansman kaynağı daha oluşturdu. BAKA, Türkiye Finans ve Halk Bankası'nın ardından Ziraat Bankası ile de eş finansman kredisi protokolü imzaladı.

MANŞET: ''Hava ambulansı 96 kez kullanıldı''
Sağlık Bakanlığı tarafından 2008 yılı sonunda hizmete konulan ve Isparta?da 2009 yılından itibaren kullanılmaya başlanan hava ambulansı ile şu ana kadar 96 hastanın nakil işlemi gerçekleştirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.