Isparta Basınında Bugün - 03 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ocak 2012 13:15
Isparta Basınında Bugün - 03 Ocak 2012

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''O parayla ITKM'yi bitir''
Kadıahmetoğulları, Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi'nde hissesine düşen gayrimenkullerden 42'sini ipotek gösterip, 22 milyon liralık kredi kullandı.

DEMOKRAT: ''İhracatta hedef tuttu''
Isparta 2011 sonunda 150 milyon dolarlık ihracat hedefini tutturarak seneyi 163 milyon dolarlık ihracatla kapattı. İhracat bir önceki yıla göre yüzde 18 oranında arttı.

ÇÖZÜM: ''Gülkent Lisesi'ni yeniden yapalım''
Bina eski, tamiratla sorunlar bitmiyor, yurt uzak. Alaybeyoğlu İlköğretim Okulu'nun arsasını katalım, güzel bir kampüs yapalım.

MANŞET: ''-Ücretsiz fidan dağıtıldı''
Isparta Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Hükümet Meydanı'nda vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtıldı. Orman Bölge Müdürü Mehmet-Sait Yorulmaz, yeni yıla fidan dikerek girilmesi çağrısında bulundu.

GÜLSES: ''Meclis'ten Fransa Parlamentosu'na kınama''
Fransız Ulusal Meclisi tarafından geçtiğimiz günlerde alınan Fransa Meclisi Genel Kurulu, 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni iddialarının reddinin suç sayılmasını öngören yasa teklifi, Isparta Belediye Meclisi gündeminde de ağır bir şekilde kınandı.

NOKTA: ''Kara treni kurtarın''
Tren garının önünde bekleyen sembolik kara treni terk edilmişlikten kurtarmak için İl Genel Meclisi çalışma başlatacak.

ISPARTA: ''Belediye Meclisi'nden Fransa'ya 'topyekun' tepki''
Isparta Belediye Meclisi, Türkler'in Ermenilere soykırım yaptığı iddialarını yalanlayanlara hapis cezası öngören yasayı kabul eden Fransa Meclisi'nin kınanmasını oy birliği ile kabul ederek tepkisini ortaya koydu.

GÜLKENT: ''Isparta Valisi Oğuz, 'Kalkınan Isparta' modeli çizdi''
Isparta Valisi Memduh Oğuz, 2011 yılını haber ekibimize değerlendirirken, tarım ve hayvancılıkta kalkınan bir Isparta modeli çizdi. Vali Oğuz ayrıca, turizm alanında çok önemli yatırım altyapısını bizzat kendisinin attığını söyledi.

OBJEKTİF: ''Herkesin dikili bir ağacı olsun''
Isparta Orman Bölge Müdürlüğü ''Yeni yılda herkesin dikili bir ağacı olsun'' diye vatandaşlara ücretsiz fidan dağıttı.

EKSPRES: ''Sözün bittiği an''
Isparta'nın TR II Ekonomi Bölgesi'nin dış ticarette en zayıf halkası olduğu tescillendi. Devasa ekonomiler 2 milyar dolar duvarını da aşarken, Isparta 163 milyon dolarda kaldı. Maalesef son sıradayız.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.