Isparta Basınında Bugün - 04 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mayıs 2011 13:32
Isparta Basınında Bugün - 04 Mayıs 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Akdeniz: "Gözlerimdeki ışığı görün"
İsrail, İrlanda, Filistin, Türkmenistan ve Dışişleri Bakanlığı'nın en üst düzey organlarında diplomat olarak görev yapan Gelendostlu Dr. Hüseyin Avni Bıçaklı, her kesimden oy alabileceğine inanıyor.

DEMOKRAT: "Halk gerilim istemiyor"
İlk kez milletvekilliği seçimlerinde sınav verecek olan HAS Parti'nin İl Başkanı Mahmut Bilgiç, hem iktidarın hem muhalefetin gerilimden medet umduklarını belirterek, "Halkımız artık gerilimden bıktı" dedi. Bilgiç, AK Parti'nin Isparta'da kan kaybettiğinin yerel seçimlerde görüldüğünü söyledi.

ÇÖZÜM: "THY yeniden geliyor"
Yolcu sayısının artması üzerine İstanbul seferlerinin saatlerinin Ispartalının istediği şekilde değiştirilmesi gündemde.

GÜLSES: "Milletin sesini Meclis duvarlarında yankılatacağım!"
Cumhuriyet Güçbirliği Isparta Bağımsız Milletvekili Adayı Gazeteci Deniz Yıldırım, "Size söz veriyorum! Size olan borcunu ödemek için eğilmeden, bükülmeden milletinin sesini Meclis duvarlarında yankılatan bir Deniz Yıldırım göreceksiniz o Meclis'te" dedi.

MANŞET: "Kesin tanı konabilecek"

SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne Uzun Süreli Video EEG Monitörizasyonu cihazı kazandırıldı. Cihaz sayesinde bayılma, havale, sinir krizi geçirme, epilepsi gibi yakınmaları olan hastalara kesin tanı konabilecek.

GÜLKENT: "Milletvekili adayı Topsakal ile 'kadın ve siyaset"'
12 Haziran milletvekili seçimlerine hazırlık nedeniyle propaganda dönemi devam ediyor. Şehir merkezinde seçmenlerle buluşan AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Pınar Taner Topsakal, 33 yaşında, 2 çocuk annesi. "Siyasette kadının adı ve yeri olmalı" diyen Topsakal, çıktığı yolda hemcinslerini temsilen var gücüyle çalışacağını söyledi.

OLUŞUM: "Başvuru süresi uzatıldı"
Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı, borçların yeniden yapılandırılmasıyla ilgili başvuru süresinin 31 Mayısa kadar uzatıldığını söyledi.

Isparta EKSPRES: "Göller Bölgesi'nin ilk EEG'si Tıp'ta"
SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Nöroloji Ana Bilim Dalı'nca epilepsi hastalığının tanısı, cerrahi tedavi yöntemleri ile nöbet başlangıç yeri ve yayılma şeklinin daha net bir biçimde belirlenmesini sağlamak amacıyla Uzun Süreli Video EEG Monitörizasyonu sistemi kuruldu.

Isparta: "Yedişehitler İ. Ö. O'ya teknolojik ısıtma sistemi kuruldu"
Isparta'da ilk defa bir eğitim kurumu Vaillant duvar tipi yoğuşmalı kaskad bağlantısından oluşan full otomasyonlu ısı sistemi kurdurdu. Sistemin kurulduğu Yedişehitler İlköğretim Okulu Müdürü İsa Akgün, söz konusu sistem sayesinde maksimum enerji verimliliği sağlayarak binanın ısı ihtiyacını karşıladıklarını bildirdi.

OBJEKTİF: "SDÜ'de epilepsi tedavisi artık çok daha kolay"
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi, havale, sinir krizi geçirme gibi yakınmaları olan hastalara kesin tanı koymaya yarayan EEG monitörizasyonu sistemine kavuştu.

HEDEF: "HAS Parti Seçim Bürosunu açtı"
Milletvekili Genel Seçimlerinde süreç her geçen gün azalırken siyasi partiler de Seçim bürolarını bir bir açıyor. Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) de dün, Seçim Bürosunu, Çelebiler Mahallesi 119. Cadde üzerindeki yerinde hizmete soktu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.