Isparta Basınında Bugün - 05 Ağustos 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ağustos 2011 18:50
Isparta Basınında Bugün - 05 Ağustos 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle.

Akdeniz: "Isparta'da yatırımcının rotası: Tarım ve orman"
BAKA'nın Isparta'da destekleyeceği üretim ve istihdam odaklı 9 projenin 8'i tarıma dayalı sanayi ile orman ürünleri sektöründen.

DEMOKRAT: "Hizmetlerde yükselişi göreceksiniz"
Vali Memduh Oğuz, Isparta'da kamu hizmetlerinde önümüzdeki süreçte göreceli bir yükselme olacağını hep birlikte göreceklerinin müjdesini verdi. Vali Oğuz, milletin parasının kullanılmasında titiz davrandıklarını belirtirken, kamu hizmetlerine ilişkin eleştiride bulunanlara teşekkür etti.

Isparta: "Sağlık Hizmetleri yeni ambulanslarla takviye edildi"
Sağlık Bakanlığı'nca Isparta'ya 3 adet tam donanımlı acil yardım ambulansı ile 1 adet tam donanımlı kar paletli ambulans tahsisi yapıldı. Ambulanslar, sade bir törenle basına tanıtıldı.

MANŞET: "112'ye paletli ambulans"
Sağlık Bakanlığı tarafından İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı 112 Acil Merkezi'ne içinde tam donanımlı modern cihazlar ile oluşturulan ağır kış şartlarında buzlu ve karlı havalarda kullanılabilen paletli hasta nakil ambulansı gönderildi.

GÜLKENT: "İlk atamalar, 26 Ağustos'ta yapılacak"
Milli Eğitim Bakanlığı, ağustos ayı atama döneminde 11 bin 500 öğretmenin ilk atamasını gerçekleştirecek. Öğretmen atama ve tayin takvimini haber ekibimize aktaran Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, Isparta'nın norm kadro açığının 170 olduğunu ve bu atama döneminde önceliği okul öncesi öğretmenliğine vereceklerini açıkladı.

HABER: "Isparta'da çakal avlamak yasak!"
Isparta Çevre İl Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Sema Ülker, 2011-2012 yılı av sezonunun 13 Ağustos'ta açılacağını söyleyerek, av yaparken Isparta dağlarında çakal ve tilki avlamanın da yasak olduğunu bildirdi.

OLUŞUM: "Paletli ambulans halkın hizmetinde"
Sağlık Bakanlığının İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis ettiği 3 adet tam donanımlı acil yardım ambulansı ile 1 adet tam donanımlı kar paletli ambulansının tanıtımı yapıldı.

EKSPRES: "Hayırlar Camii bir gönül projesi"
Mimar Sinan'ın "Ustalık Eserim" dediği Selimiye'nin (Edirne) küçük hali olan Hayırlar Cami, Isparta'nın en özel eserlerinden biri. Hayırlar Cami'nin de içinde 35 bin metrekare yerleşke bugün bir Külliye niteliğinde: On binlerce kişiye Kur'an-ı Kerim öğretti, Hafızlık Eğitimi verdi.

NOKTA: "İftar daveti iptal parası Afrika'ya"
Memur Sen İl Temsilciliğinin 5 bin üyesine yönelik iftar yemeği programı iptal edildi. Yemek için ayrılan kaynak, açlık ve susuzluğun kıvrandırdığı Afrika'ya gönderilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.