Isparta Basınında Bugün - 05 Nisan 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2011 10:30
Isparta Basınında Bugün - 05 Nisan 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''57 can basit bir matematik hatasına kurban olmuş!''
Uçak kazasının 11'inci duruşmasına katılan Atlasjet'in olay tarihindeki Uçuş İşletme Sorumlusu Şerif Erbilgin, kazanın basit bir matematik hatasından kaynaklandığını ileri sürdü.

DEMOKRAT: ''Meclis barut gibi''
Belediye Meclisi'nde başkan vekillikleri için ikiye ayrılan MHP, plan ve bütçe komisyonu görüşmelerinde tamamen koptu. MHP'nin grup sözcüsü Metin Kaya, meclis üyeleri Seyfettin Kalem ve Uğur Bestelci'nin parti üyeliklerinin askıya alındığı kararı toplantı sırasında meclis başkanına sunması ortamı gerdi.

ÇÖZÜM: ''Mecliste MHP çatlağı giderilemiyor''
Belediye Meclisi'nin dünkü toplantısında MHP'li üyeler Uğur Bestelci ve Seyfettin Kalem muhalefet ile birlikte oy kullanınca iki ismin üyeliklerinin askıya alındığı duyuruldu.

ISPARTA: ''İl Genel Meclisi'nin yeni başkanı Zabun oldu''
2 yıllık Başkanlık süresi dolan İl Genel Meclisi'nde başkan seçimi yapıldı. AK Parti grubunun onayını alan Osman Zabun, seçimde 22 üyenin oyunu alarak başkan seçildi.

NOKTA: ''Uçağı matematik hatası düşürmüş''
30 Kasım 2007'de 57 kişinin ölümüyle sonuçlanan uçak kazasıyla ilgili dün yapılan 11'nci duruşmada kazayı inceleyecek bilirkişi heyeti tespit edildi. İlk kez hakim önüne çıkan Atlasjet'in kaza tarihindeki yöneticileri uçağın 30 derecelik toplama çıkarma hatasından düştüğünü söylediler.

OBJEKTİF: ''Meclis Başkanlığı Zabun'a emanet''
34 üyeli Isparta İl Genel Meclis Başkanlığı seçiminde oyların çoğunluğunu alan AK Parti Isparta Meclis Üyesi Osman Zabun yeni Meclis Başkanı seçildi.

GÜLSES: ''Basit hataya ağır bedel''
57 kişinin ölümü ile sonuçlanan uçak kazasına ilişkin davaya devam edildi. Kazanın olduğu tarihte Atlasjet Uçuş İşletme Sorumlusu Mehmet Şerif Erbilgin, Isparta'ya inerken düşen uçağın basit bir matematiksel hesap hatası yüzünden düştüğünü söyledi.

OLUŞUM: ''Isparta'yı daha üst seviyelere taşıyacağım''
AK Parti Milletvekili aday adayı Mustafa Büber, güzellikleriyle Türkiye'de adından söz eden Isparta'ya ve halkına hizmet verebilmek için var gücüyle çalışacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.