Isparta Basınında Bugün - 06 Eylül 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Eylül 2011 16:51
Isparta Basınında Bugün - 06 Eylül 2011

Isparta'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

AKDENİZ: ''Belediye topu taça attı''
Akdeniz Gazetesi Sahibi İsmail Rüştü Çelik'in Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi'nde Isparta Belediyesi aleyhine oluşan 105.8 milyon TL'lik zararın hesabının sorulması için ilgililere yaptığı çağrı sonuçsuz kaldı.

DEMOKRAT: ''Barınma telaşı''
Süleyman Demirel Üniversitesi'nde (SDÜ) 2011-2012 akademik yılı için kayıtlar dün başladı. Kayıtların başlamasıyla birlikte binlerce öğrenci velileriyle Isparta'ya akın etti. Velileri düşündüren asıl, çocuklarının nerede kalacağıydı.

OLUŞUM: ''12 bin 856 öğrenci kayıt yaptırmaya başladı''
Süleyman Demirel Üniversitesi'nde (SDÜ) 2011-2012 akademik yılı için kayıtlar başladı. Süleyman Demirel Üniversitesi'ne bağlı fakülte ve meslek yüksekokullarını kazanan öğrenciler, kayıt için üniversiteye gelmeye başladı. Bu yıl 12 bin 856 öğrencinin tercih ettiği SDÜ'de kayıt süresi 9 Eylül'e kadar devam edecek.

ISPARTA: ''İşadamı Yılmaz Şener vefat etti''
Geçirdiği kalp krizi sonucu 78 yaşında hayatını kaybeden Yılmaz Şener, bugün Mimar Sinan Camii'nde kılınacak öğle namazını takiben, doğum yeri olan İslamköy'de toprağa verilecek. Yılmaz Şener'in cenaze törenine 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve Demokrat Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek de katılacak.

ÇÖZÜM: ''Kimseyi mağdur etmeyiz''
Vali Oğuz, kurum değiştirecek işçilerin yüreğine su serpti.

GÜLKENT: ''KOSGEB'in verdiği destekten Isparta'da yararlanan olmadı''
KOSGEB, işletmelere işbirliği-güçbirliği adı altında destek veriyor. Ancak, Isparta'da bu destekten hiç yararlanan olmadı. KOSGEB Müdürü Yurdun Yıldırım, sorunlara ortak çözüm için bu desteğin önemli bir adım olduğunu bir kez daha hatırlattı.

EKSPRES: ''3 boyutlu kesit ile anjiyo müjdesi''
SDÜ Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastaneleri Kalp ve Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turhan Yavuz, BT anjiyonun Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından karşılandığını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.